Søg
Close this search box.

Nogle steder genbruges skolens møbler, vægge væltes og rum sammenlægges. Klasseværelset er i uigenkaldelig forandring.

Fra Future Classroom Lab´s læringszoner til FabLab@SCHOOL projektets digitale produktionsværksteder i det jyske, ekperimenteres der i professionen med, hvordan nye former for indretning påvirker den læring, som finder sted. Fælles er, at nye læringszoner understøtter nye læringsstile og strategier, hvor kreativitet, kollaboration, interaktion, selvevaluering og kritisk problemløs-ning stimuleres og spiller en væsentlig rolle.  

Hippomini indgår samarbejde med Spaceoasis

Hos Hippomini har vi længe søgt efter en samarbejdspartner, som vi kan udvikle møbel- og indretningsløsninger med. På vores tur til den legendariske EdTech messe BETT i London i januar 2016 mødte vi en gruppe progressive designere, som driver virksomheden Spaceoasis. I de forgangne måneder har vi samarbejdet om at tilrette deres møbler til vores kunders behov. Styrken ved Spaceoasis er deres mangeårige erfaring med udvikling af kreative arbejdsmiljøer. Grundfilosofien understreges ved møblernes funktionalitet i åbne rum, hvor fokus på en høj grad af fleksibilitet i indretningen og læring er allestedsnærværende. 
I kombination med produkternes meget høje kvalitet og holdbarhed (der er livstidsgaranti på vitale dele) og en fornuftig prissætning er vi stolte over at kunne introducere Spaceoasis på det danske marked for skolemøbler.

Kroppen er ikke skabt til at indtage statiske positioner længe ad gangen. Forskning viser at elevers kognitive evner forbedres, når læringen er i bevægelse. 

Spaceoasis_01

De fleksible væg-skærme muliggør opdeling af læringsrummet, og væggene kan også bruges som whiteboards. På den måde kan alle elever engageres i at dele deres arbejde med de andre elever. Væggene er udstyret med hjul og kan let flyttes til siden og gøre plads til mere traditionelle bordopstillinger.

Spaceoasis_02

Samarbejde er i stigende grad integreret i den almene undervisning, hvilket gør statiske bord-opstillinger mindre og mindre egnede til at un-derstøtte læringen i det nutidige klasseværelse. Fleksible borde gør læringsmiljøet agilt, så bord- opstillingen kan tilpasses læringsstrategier.

Makerspace by Hippomini

Vores første udviklingsprojekt med Spaceoasis er et møbel til Makerspace by Hippomini. I projektet har vi lagt vægt på en skalerbar kreativ læringzone, som nemt kan udbygges med flere moduler og mulighed for at installere fabrikationsteknologier som for eksempel 3D printere. I møblet er der god hyldeplads til opbevaring af forbrugsmaterialer, værktøj og mindre maskiner, samt biblioteker af åbne teknologier til prototypefremstilling, som for eksempel littleBits. Alle overflader på panelerne er “dry wipe” whitebords, og siddemøbler og puder kan flyttes rundt efter behov.

Læs her om Makerspace konceptet og hvordan Hippomini kan hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning, så du kommer godt fra start.

Skriv et svar

logohippo

Kontakt Kundeservice

Filter

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
kr.
kr.
Brands
Kategorier
Kategorier