Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Skole>Ricoh Theta Z1

Ricoh Theta Z1

111445


Varen er på fjernlager

Forventet leveringstid 1-2 uger

Ricoh Theta Z1 er flagskibet i Theta-serien af 360-graders kameraer og tilbyder optimal ydelse for både professionelle og amatører. Desuden er det er så lille, at det nemt kan tages med i en lomme!

Pris DKK 7.750,40
inkl. moms
DKK 9.688,00

Før

Færre mere

På trods af sit kompakte format er kameraet udstyret med en stor og meget følsom baggrundsbelyst CMOS-sensor på 1-tommer, der gør det muligt at skabe 360-graders billeder med en opløsning på 23 megapixel og enestående billedkvalitet.
Det forbedrede objektiv minimerer risikoen for refleksioner, genskin og kromatisk aberration, og Theta Z1 har også en justerbar blænde, der kan indstilles i tre trin - F2.1, F3.5 og F5.6. I stærkt lys kan du øge skarpheden ved at sætte blænden til F5.6, mens F2.1 kan bruges til at slippe mere lys ind til sensoren, når du optager i mørke omgivelser. Kameraet har også ISO-følsomheder, der går helt op til ISO 6400, så du alt i alt kan tage billeder under mange forskellige lyssituationer.
I situationer med høj kontrast mellem lyse og mørke billedområder aktiveres en funktion, der øger det dynamiske område ved automatisk at lysne skygger og reducere højlys.
Ricoh Theta Z1 kan desuden gemme billederne i RAW-format (Adobe DNG), så man kan redigere billederne præcist, som om de var blevet taget med et digitalt spejlreflekskamera.
4K-video og lyd i 360°
Theta Z1 kan optage 360°-video i 4K-opløsning (3840 x 1920 pixels) med 30 billeder per sekund (fps). Takket være den effektive billedstabilisering via 3 akser kan det også kompenserer for roterende kamerarystelser, hvilket giver fremragende rolige og jævne videosekvenser.
Eksponeringsfunktioner som blændeprioritet (Av), lukkertidsprioritet (Tv), ISO-følsomhed (ISO) og manuel tilstand (M) giver dig mulighed for at finde den perfekte indstilling til ethvert motiv.
Theta Z1 er også udstyret med en indbygget 4-kanals mikrofon, der kan optage lyd i 360 grader med fantastisk fornemmelse af nærvær og realisme!
Android OS og Wi-Fi
Kameraet er udstyret med en 0,93-tommers skærm, der kan vise en række vigtige oplysninger. Det Android-baserede operativsystem giver stor fleksibilitet, og gør det muligt at installere plug-ins i Theta Z1 som for eksempel "Time-shift Shooting", så man kan undgå, at fotografens eget spejlbillede ses i billederne.
Med en indbygget hukommelse på hele 19 GB kan Ricoh Theta Z1 gemme masser af videoer og billeder. Trådløs forbindelse betyder, at du nemt kan dele dit optagede materiale via Wi-Fi. Kameraet kan sende 360-graders sfæriske billeder direkte til Facebook eller uploade dem til hjemmesiden theta360.com og dele dem på andre sociale medier som Instagram, Twitter og Tumblr. Selvfølgelig kan du også sende dit materiale til YouTubes 360-graders kanal og til Google Maps.
Takket være den energibesparende Bluetooth-teknologi kan kameraet være konstant tilsluttet til en mobiltelefon, uden at batteriet går død.

Vigtige funktioner:
Lille og let 360° kamera, der passer i en skjortelomme
Optager 360° stillbilleder med en opløsning på 23 megapixel i JPEG eller RAW-format
Højfølsom CMOS-sensor på 1 tommer
4K-videooptagelse med 30 billeder per sekund
Indbygget 4-kanals mikrofon optager lyd i 360°
360° Live Streaming med både 4K og Full-HD
Indbygget hukommelse på 19 GB
Trådløs forbindelse med Wi-Fi og Bluetooth
Android-operativsystem og kraftfuld Qualcomm-processor