Søg
Close this search box.

Makerspace i skolen

“We need to get this right in order to provide educators with learning environments that support 21st-century pedagogies and provide children with the 21st-century skills they need to succeed in tomorrow’s world”.
Andreas Schleicher, Director Directorate for Education and Skills, OECD

makerspace

Aldrig har vejen fra idé til realisering været kortere. I en tid, hvor der stilles store krav til at viden skal anvendes i praksis, er et makerspace svaret!
En læringszone udstyret med teknologier til digital fabrikation som 3D printere og laserskærere, er vores ambitiøse bud på, hvordan man kan arbejde med tilegnelse af det  21. århundredes færdigheder.

Vi tror på, at en kritisk/undersøgende og skabende tilgang til digitale teknologier er vejen til succesfuld integration af læringsteknologi i skolen. Hvis vores børn og unge skal blive smartere end en smartphone, skal de lære at bruge teknologien innovativt som en  integreret del af konkret og kreativ problemløsning.  

Vidensproduktion, innovation og kreative løsninger får en stadig større andel af værdiskabelsen i samfundet, og det påvirker også udviklingen i skolen. Et makerspace understøtter praksisorienterede undervisningsformer, hvor der kan arbejdes på tværs af fagene. Her skal brugen af digitale teknologier stimulere nysgerrigheden og styrke både motivation og forståelse af omverdenen.

Et makerspace er en kreativ læringszone, hvor der kan arbejdes kollaborativt med idéudvikling og designtænkning. Det understøtter nye fælles mål og arbejdet med de tværgående temaer innovation, entreprenørskab, it og medier gennem læringsmålstyret undervisning og de fire elevpositioner:

•    Eleven som kritisk undersøger
•    Eleven som analyserende modtager
•    Eleven som målrettet og kreativ producent
•    Eleven som ansvarlig deltager

På de pædagogiske læringscentre, på folkeskoler og andre uddannelsessteder som professionshøjskoler og universiteter er etableringen af makerspace allerede skudt i gang. Vi har leveret løsninger og samlet mange gode erfaringer om alle faser i processen de fleste steder i landet. Vi er klar til at udvikle fremtidens kreative læringsmiljø i et tæt samarbejde med vores kunder og partnere. Du kan læse spændende artikler om FabLab på KirkebakkeskolenMakerSpace på Pædagogisk Center i Kolding Kommune eller om Digital innovation og kreativitet i Faxe Kommune.

Hippomini tilbyder

Vi har samlet omfattende viden om etablering af makerspaces i skolen, og vi hjælper jer godt i gang med at realisere jeres idé. Fra rådgivning, projektering, etablering, implementering og support af den daglige drift. Jeres makerspace kan starte med to 3D printere, eller det kan være etableringen af en helt ny digital læringszone med en bredere vifte af hardware, playware og fabrikationsteknologier. Under alle omstændigheder skal det tænkes godt igennem. Vi hjælper jer med at vælge den rigtige løsning, så I kommer godt fra start. Læs om alle teknologier, som kan skabe rammerne for elevernes digitale og kreative udvikling i skolens makerspace her.

Hippomini leverer en komplet makerspace-pakkeløsning fra A til Z. Kontakt os for et besøg og demonstration i et allerede etableret makerspace et sted i jeres område. Send mail til: shop@hippomini.dk

makerspace etaper

I et makerspace er det tilladt at have drømme…
Hippomini Logistics hjælper jer med at realisere dem!

logohippo

Kontakt Kundeservice

Filter

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
kr.
kr.
Brands
Kategorier
Kategorier