Søg
Close this search box.

LEGO® EDUCATION KURSER

Har I brug for inspiration eller opdatering på LEGO Education produkter til undervisning, så ring til vores LEGO Education Akademy uddannede konsulenter og få en snak?

Vi holder kurser on-line eller fysisk hos jer eller os, varighed fra 1½ time til 3-4 timer. Af hotte kurser pt. har vi:

SPIKE PRIMESPIKE Prime

– handler om STEAM og it, programmering og kodning, robotter og sensorer og motorer. Det er oplagt at bruge i fagene: Natur og Teknologi, Matematik, Fysik/Kemi m.fl. LEGO® Education SPIKE™ Prime-sættet er et grundlæggende naturvidenskabeligt læringsredskab for elever i 5. til 9. klasse. SPIKE Prime-sættet kombinerer farverige LEGO byggeelementer, brugervenlig hardware og et intuitivt blokprogrammeringssprog baseret på Scratch. Materialet bruger sjov læring til konstant at inspirere eleverne til kritisk tænkning og kompleks problemløsning, uanset deres læringsniveau.

Fra lettilgængelige projekter til projekter med ubegrænsede kreative muligheder hjælper SPIKE Prime eleverne med at lære de grundlæggende naturvidenskabelige og det 21. århundredes kompetencer, som de skal bruge til at blive morgendagens innovative hjerner … og samtidig have det sjovt!

BricQ Motion – Essential og PrimeBricQ Motion – Essential og Prime

LEGO® Education BricQ Motion Essential (0.-5. klasse) eller Prime (5.-9. klasse) engagerer elever i naturvidenskabelig læring, når de eksperimenterer med kræfter, bevægelse og interaktioner i en sportskontekst. BricQ Motion rummer nemme, praktiske læringsaktiviteter, der giver sjove “aha”-oplevelser, når eleverne sætter LEGO klodser i bevægelse uden behov for teknologi.

WeDo 2.0WeDo 2.0

LEGO® Education WeDo 2.0, er udviklet til at øge elevernes nysgerrighed og færdigheder inden for natur og teknologi. Sættet leveres i en opbevaringskasse med elementbakker, etiketter, Smarthub, mm. WeDo 2.0 robotten kan programmeres både i LEGO Educations eget ikonbaserede sprogrammeringssprog eller i Scratch.

TekX Gruppearbejdsbord

Maker kursus

Maker processen er en vigtig del i dagens undervisningsmiljøer, og en fantastisk proces af mestre. Der er utrolig mange bud på brug af Maker processen, og vi har i mange år arbejdet med dette i læringssammenhænge og særdeles i kombination med LEGO Education produkter. Det er muligt at lægge et Maker kursus oven i et af ovenstående tilbud, eller at bestille det særskilt hvis det ønskes.

Kontakt en af vores konsulenter for at høre nærmere omkring detaljerne i disse tilbud/kurser, og vær med til selv at tilpasse dem lige til din/jeres undervisnings behov.

Ring og book en tid hos:

Michael
Makerspace og LEGO Education Konsulent
LEGO Education Academy Certified Trainer
mj@hippomini.dk
(+45) 6162 0199

Kristian
Makerspace og LEGO Education Konsulent
LEGO Education Academy Certified Trainer
koe@hippomini.dk
(+45) 2343 3614

Se vores LEGO® Education produkter her

LEGO 40th. Anniversarybadge_Classic _Hands-On_RGB

logohippo

Kontakt Kundeservice

Filter

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
kr.
kr.
Brands
Kategorier
Kategorier