Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Dagtilbud>Leg med Robotter>Blue-Bot Klassesæt

Blue-Bot Klassesæt

IT10080


Varen er på fjernlager

Forventet leveringstid 1-2 uger

De populære og prisvindende robotter har fået en opgradering og er nu blevet udstyret med sensorer og mulighed for at optage sine egne lyde på dem. Sensorerne gør det mulig for dem, at registrere og sig hej hvis den møder en anden Bee- eller Blue-Bot på sin vej. Den nye mulighed for at optage lyde på robotterne giver mulighed for at indtale personlige beskeder de kan sige når de møder en anden robot eller erstatte standard lydende med egne optagelser.

Bee-Bots enkle og børnevenlige design giver en fantastisk mulighed for at lære børnene om kontrol og rækkefølge. Selv små børn lærer hurtigt at programmere Bee-Botten til at køre ud på "eventyr".
Blue-Bot er de nye programmerbare gulvrobotter. Det enkle og børnevenlige design er et perfekt udgangspunkt for at undervise i kontrol, samt retningsbestemt sprog. 

Pris DKK 3.500,00
inkl. moms
DKK 4.375,00

Før

Færre mere

Selv små børn kan hurtigt lære at programmere Blue-Botten til at køre rundt i forskellige retninger. Med Blue-Botten kan de også lære at kode og simulere algoritmer. 

Blue-Bot klassesæt indeholder:
  • 6 stk. genopladelige Blue-bots
  • 1 opladningsboks.

Produktinformation:

  • Farverige kontrolknapper 
  • Bluetooth
  • Bruges som en normal Bee-Bot
  • Kan huske op til 40 trin
  • Kan udføre 45 graders vendinger og kan gentage algoritmer
  • Genoplades med det medfølgende USB kabel og passer til standard Bee-Bot opladestationer 

OBS: Blue-Bot er kompatibel med alle enheder med version 3.0/4.0 + EDR Bluetooth (f.eks iPad3, iPhone 4S og nyere). Tjek din enhed for at sikre, at den er kompatibel med Blue-Bot.

Hent gratis app til Blue-Bot her. App'en giver dig mulighed for at skrive en algoritme, sende den til Blue-Bot, som derefter følger dine instruktioner.  

Se inspirationsvideoer her.