Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling

Easi-Ears

EL00295


Varen er på fjernlager

Forventet leveringstid 1-2 uger

Sæt med 6 stk. Hovedtelefoner og Opladningsboks. Easi-Ears er et helt unikt digital lyd system designet til indskoling, børnehaver og vuggestuer. Sættet består af 6 hovedtelefoner i forskellige farver, fjernbetjening, dockingstation til opbevaring og genopladning samt software.

Pris DKK 3.420,00
inkl. moms
DKK 4.275,00

Før

Færre mere

Fjernbetjening

Fjernbetjeningen er en fuldt udstyret MP3 optager og afspiller i en og samme enhed.

En helt unik egenskab for denne fjernbetjening er muligheden for afbryde lydafspilningen i headsettet, Det giver dig mulighed for at sende beskeder direkte til headsets, for eksempel "5 minutter til frikvarter".

MP3-indhold på fjernbetjeningen kan også overføres til headsettene. Alternativt kan du synkronisere dem via dockingstationen.

Enheden har også en optage funktion, som betyder, at børn eller lærere kan bruge en ekstern eller den indbyggede mikrofon og optage direkte på enheden.

Dette indhold kan efterfølgende sendes direkte eller du kan synkronisere headsets ved hjælp af dockingstationen.

MP3 line-indgang tillader også at du kobler andre enheder til, såsom en cd-afspiller og du kan dermed sende lyd fra CD afspiller direkte til headsettene.

 • Underviseren kan styre play, pause og vælge hvad der høres i alle headsets. 
 • Unik broadcast funktion - læreren kan afbryde afspilning og tale med alle elever via headsets.
 • MP3 optager / afspiller
 • Transmittér indhold til headsets
 • MP3 line-indgang
 • Batterilevetid ca. 20 timer
 • Hovedtelefoner og fjernbetjening enhed indeholder 256MB Flash-hukommelse, hvilket er nok til at lagre mere end 2 timers MP3 optagelser.

MP3 hovedtelefoner

Det bedste ved MP3 hovedtelefonerne er at de er trådløse. Det betyder at børnene kan lytte til det indhold som læreren har uploadet både i klasseværelset eller endda udendørs, uden at de er afhængige af en cd-afspiller, som det ofte er tilfældet. Hovedtelefonerne giver ikke bare børnene mulighed for at kunne bevæge sig mens de lytter, men betjeningen på siden af hovedtelefonerne giver dem også mulighed for selv at kunne vælge hvad de lytter til (afspille næste / forrige nummer eller sætte på pause).

 • Robust - hovedtelefonerne er yderst robuste og hovedbøjlen kan endda vrides uden at knække. 
 • Justérbare - velegnet til de yngste børn helt frem til voksne. Hovedtelefonerne placeres blot på hovedet og derefter trækker man dem ned, indtil de passer og sidder præcis på ørene. Hovedtelefonerne tændes automatisk når de placeres over ørene og kan begynde at afspille automatisk. 
 • Komfortable, udskiftelige ørepuder - i modsætning til andre headsets, er det svært for børnene selv at fjerne ørepuderne. Hvis læreren derimod ønsker at udskifte dem, er det muligt at tilkøbe ekstra ørepuder som tilbehør. Ørepuderne er lavet af et materiale, der gør det nemt at aftørre dem for bedre hygiejne.
 • Automatisk pause - hvis hovedtelefonerne fjernes, mens de er i brug, vil afspilningen automatisk pause i op til ca. 20 minutter. Det gør det muligt for barnet at vende tilbage til hovedtelefonerne og fortsætte hvor de slap. Hvis hovedtelefonerne ikke aktiveres indenfor 20 minutter igen vil de slukke helt.
 • Visuel indikation af tilstand - der er tre farvede lysdioder på hovedtelefonerne, der angiver, hvilken tilstand der er i brug. Dette er nyttigt for læreren så hun kan se, hvad der sker, mens hovedtelefonerne er i brug. For eksempel blinkende rødt - skal genoplades, grøn - nummer afspilles, blinker grønt - track er sat på pause, amber - signal, der transmitteres fra fjernbetjeningen.
 • Genopladelig - hovedtelefonerne genoplades via den medfølgende dockingstation.
 • Kapacitet - hovedtelefoner og fjernbetjening har kapacitet til afspilning af MP3 filer i ca. 2 timer. Det er længe og mere end tilstrækkeligt til det meste undervisningsbrug.
 • Batterilevetid - ca. 12 timer

Software

Softwaren til Easi-Ears er let at bruge og giver dig mulighed for at tilføje eller fjerne lydfiler på hovedtelefonerne og fjernbetjeningen. For at uploade indhold placeres hovedtelefonerne / fjernbetjening i dockingstationen og så kan dockingstationen tilsluttes til din pc via USB.

 • Tilføjelse / sletning af lydfiler - softwaren giver dig mulighed for at navigere til MP3-filer på din pc, gennem "Mit bibliotek". Herfra kan du vælge lydfiler og trække dem over i 'My Playlist' for at skabe individuelle afspilningslister. Individuelle lydfiler eller afspilningslister kan føjes til de enkelte headsets ved hjælp af knappen 'Kopier til headsets' og giver dig mulighed for at kopiere de samme spor til alle seks hovedtelefoner. Lydfiler slettes igen ved at vælge og trække til skraldespanden på din pc. Du kan også højreklikke på lydfilen og slette på den måde. 
 • Afspilning af en lydfil - Lydfiler kan afspilles fra softwaren ved at dobbeltklikke på lydfilen eller ved at trykke play på panelet. Det er rart når du skal kopiere lydfiler til hovedtelefonerne, så du er sikker på at det er de rigtige filer der overføres.
 • Import af filer - der er forskellige værktøjer i softwaren, der giver dig mulighed for at importere filer. Det kunne være at importere fra dine MP3-filer via biblioteket, import af filer i andre formater som softwaren derefter automatisk konverterer til MP3. Du kan også optage direkte fra softwaren ved hjælp af en mikrofon, eller du kopierer fra en cd og gemmer MP3-format (rippe), som derefter kan overføres til softwaren. Denne fleksibilitet giver lærerne en masse muligheder i forhold til det audio indhold, de ønsker at føje til hovedtelefonerne.
 • Konvertering af filer - importerede filer såsom WAV og WMA konverteres automatisk til MP3 (Easi-Ears foretrukne format). Det er ikke nødvendigt at brige konverterings-software først.
 • Kopiere filer fra en CD - du kan kopiere numre fra dine yndlings-CD'ere til MP3-format og høre dem på hovedtelefonerne eller ved hjælp af fjernbetjeningen.

Site licens til Easi-Ears software medfølger.

 • Minimumskrav til Easi-Ears softwaren:
  Windows XP, Vista eller Windows 7
  100MB ledig diskplads
  Mindst 1 GB hukommelse