Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Sound Around

Sound Around

MES0912


Varen er på fjernlager

Forventet leveringstid 1-2 uger

8 stk. Sound Around plader. Sætter gang i bevægelse og leg i undervisningen, og kan bruges til spil og aktiviteter inden for alle fagområder.

Pris DKK 1.297,00
inkl. moms
DKK 1.621,25

Før

Færre mere

Sound Around er et produkt, der virkeligt egner sig tværfagligt. Det kan bruges til spil og aktiviteter inden for alle fagområder. De 8 plader i skum er 30 cm i diameter og indeholder hver en mikrofon. Sound Around kan afspille optaget lyd enten ved, at barnet træder op på pladen eller ved tryk på play-knappen.

Optag op til 30 sekunders lyd via den indbyggede mikrofon blot ved at holde optageknappen nede, eller f.eks. direkte fra en computer ved hjælp af kabeltilslutning.

Du kan give Sound Around dit eget design ved at benytte de medfølgende plastiklommer, som indsættes på den øverste del af Sound Around. Tilføj billeder af instrumenter, noder og rytmer, instruktioner eller ledetråde.

De 8 Sound Around plader er robuste og kan derfor holde til regelmæssig brug både inde og ude.

Sound Around pladerne er genopladelige og leveres i en opbevaringskasse med oplader samt instruktioner og ideer til forskellige aktiviteter.

Instruktion:

Tabeltræning med bevægelse
Læreren har på forhånd indtalt tallene fra eksempelvis 3 tabellen på måtterne, som derefter fordeles ud på gulvet med god afstand. Læreren kan stille forskellige matematiske opgaver;
  • Læg måtterne i den rigtige tabel-rækkefølge
  • Stil jer på de tocifrede tal
  • Find de tal som både indgår i 3- og 4 tabellen
Stationstræning
På de 8 sound Arounds indtales forskellige øvelser fx; hop 8 englehop, slå 5 vejrmøller, hink herfra til målet og tilbage igen eller lav 5 armbøjninger.
Eleverne kan inddeles i grupper, som starter ved hver sin station. Her skal de udføre øvelsen, før de løber videre til næste og sådan fortsætter de, til de har været igennem alle 8.