Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Beastgrip m. wireless mikrofon

Beastgrip m. wireless mikrofon

BG-KIT-W


Varen er på vores lager

Levering inden for 2 hverdage

Et modulært rig-system med aftagelig objektivfatning og ergonomisk greb med brugervenligt trådløst mikrofonsystem til kamera og mobile enheder.
Med det medfølgende vidvinkelobjektiv kan du fange dobbelt så meget af billedet end med din smartphone alene.

Dette sæt inkluderer Beastgrip Pro, flash og videolys, wireless mikrofon og en smart taske til at opbevare og transportere det hele.

Pris DKK 3.999,00
inkl. moms
DKK 4.998,75

Før

Færre mere

Pep din smartphone op og få endnu bedre billeder!
Med dette sæt får du alt, du har brug for, til at lave interviews, billeder og optagelser i undervisningen:

Beastgrip Pro er et modulært rig-system med aftagelig objektivfatning og ergonomisk greb, som gør det let at håndtere. Klemmer med fjeder giver et sikkert hold og et perfekt fit med praktisk talt alle mobiltelefoner på markedet.
Med det medfølgende Beastgrip Pro vidvinkelobjektiv kan du opnå unikke visuelle effekter med ca. 2x så meget af billedet med i rammen end med telefonens kamera alene. Det er perfekt til store gruppebilleder, interviews, landskabsbilleder, etc. Det medfølgende objektiv har en aftagelig macro-linse, med hvilken man kan tage billeder helt tæt på af planter, insekter og små detaljer.

Lume Cube er et Bluetooth-styret flash og videolys. Med både manuel- og Bluetooth-kontrol afgiver denne lille kube på 1,5" op til 1500 lumen. Fra selfies til undervandsoptagelser er Lume Cube ganske enkelt verdens mest alsidige lyskilde.

Azden Wireless mikrofon er et brugervenligt trådløst mikrofonsystem til kamera og mobile enheder. Rækkevidde: 35m. Op til 120m ved ideelle forhold.

Viewpoint CS80 fra Lowepro er en taske med justerbare rumdelere, samt en væg med tilbehørsremme, så du kan holde kabler, batterier og andet tilbehør på plads.Produktegenskaber:

  • Universel/justerbar; fungerer med praktisk taget alle kameratelefoner på markedet
  • Nem og praktisk i brug, fungerer med eller uden beskyttelsescover på telefonen
  • Nem adgang til telefonens knapper, USB- og ladeindgang
  • Modulært design med aftagelig objektivfatning og håndtag, kan bruges som en enkel stativfatning eller en fuldt udstyret kamera-rig
  • Standard 37mm gevindskåret objektiv-/filterfatning, kompatibel med en lang række konverter-objektiver, filtre, DOF-adaptere
  • Standard cold shoe-fatning til montering af LED-lys, mikrofoner og andet tilbehør
  • Fem standard ¼”-20 gevindskårne fatninger til montering af understøttende foto-/videoudstyr som f.eks. stativ, stabilizer, slider, m.m.