Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Blog > Nyheder > MakerSpace på Pædagogisk Center i Kolding Kommune

MakerSpace på Pædagogisk Center i Kolding Kommune

Kolding Kommunes nye MakerSpace slår dørene op for alle skolebørn, som fremover får lov til at fordybe sig i teknologi. Det nye kreative læringsrum skal give eleverne mulighed for at lære om innovation og entreprenørskab, og sætte eleverne i stand til at entreprenante kompetencer - en afgørende forudsætning for at kunne begå sig i det 21. århundrede. Med det for øje har Kolding Kommune i første omgang etableret MakerSpacet på det pædagogiske center, og her skal lærerne sammen med fagcentret blive klogere på undervisningsforløb og didaktik, orienteret mod varierende og praksisorienteret undervisning.

Kommunens ambitioner med det nye MakerSpace er således at skabe et fantastisk miljø, hvor alle elever lærer på en ny og anderledes måde.Kolding Kommune arbejder tæt sammen med Hippomini om integrationen af digitale produkter og teknologier i undervisningen. De nye teknologier i MakerSpacet giver eleverne mulighed for at eksperimentere, lege, undersøge og designe ting med alt fra små robotter til 3D print og lasercutter og meget meget mere. Som man kan høre i TV SYDs indslag fra åbningen af MakerSpacet i Kolding, har eleverne taget rigtig godt i mod det nye tilbud.

 

Det nye MakerSpace åbner op for nye former for læring og viden, og er et skridt frem mod kommunens fælles vision: ”Sammen designer vi muligheder for et bedre liv gennem iværksætteri, social udvikling og uddannelse.”


Få mere ud af jeres Office 365 licenser

Skal I have det maksimale udbytte af jeres Office 365 licenser eller mulighederne med Minecraft og Windows 10, er valget af samarbejdspartner vigtig. Hos 

Fremtidens klasseværelse

Hippomini er teknologipartner med Future Classroom Lab, og vi leverer sammen med vores partnere udstyr og viden til etableringen af det store Future Classroom Lab på det nybyggede Campus Carlsberg. Læs hele artiklen her.