Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Blog > Nyheder > Hos SAM Labs går leg og læring hånd i hånd

Hos SAM Labs går leg og læring hånd i hånd

SAM Labs´ prisvindende elektroniske kits gør STEM (Science Tecnology, Engineering & Math) til en leg. Direktør og grundlægger af SAM Labs, Joachim Horn, har altid fokuseret på at vække nysgerrigheden og kreativiteten hos børn i alle aldre. Virksomheden er opkaldt efter Joachims bror, som er mere kunstnerisk end teknologisk forankret. SAM Labs forsøger sammen med dets dedikerede teams af medarbejdere at flette disse to verdener sammen.
Missionen er at gøre STEM læring mere artistisk betonet og genintroducere A´et i STEM begrebet. SAM tror på at læring skal være sjov, kreativ og eksperimenterende.  Ved hjælp af en SAM tryk sensor, har Ayla fået sin robot til at bevæge sig. Brug en SAM DC Motor og gear for at samle robottens indvolde, og byg en krop af lige det du har lyst til! 

Joachim Horn forklarer: “Det er utroligt, hvad børn kan lære, når de er fordybet i leg og ikke nødvendigvis tænker over, at de er i gang med at lære nyt. Vi er fast besluttet på at give alle en praktisk “hands on” oplevelse med ingeniørkunst og programmering. Ethvert barn kan tage fat i de her kits og lege, mens de lærer dobbelt så effektivt end med traditionelle værktøjer. Vores mål er, at alle der arbejder med STEAM læring kan blive en del af vores SAMilie”. “SAM Labs trådløse elektroniske programmérbare kits motiverer unge mennesker og gør dem interesseret i teknologi og ingeniørkunst, noget som vi er meget passionerede omkring og tror 100% på”


Joachim Horn - direktør og grundlægger af SAM Labs.

FAKTA OM SAM LABS
SAM Labs blev skabt ud af et stort behov for at opfinde, undervise og inspirere; et mindset, der hersker helt fra den grafiske afdeling til IOS udviklingsteamsene på hovedkontoret i London.
Helt fra starten af Kickstarter kampagnen, hvor virksomheden rejste 1.2 mio kr til opstarten, til den seneste kapitalindsprøjtning på 32 mio. (20 mil. fra Imperial Innovation plc) er hele holdet bag SAM Labs dedikeret til at lære både børn og voksne at programmere og innovere.  Den seneste udvikling muliggør den fortsatte udvikling og vækst. Læs mere om SAM Labs her.

Folkeskolelærere næppe kommet på kursus.

Efter flere år med en stram økonomi har skolerne i Holstebro Kommune været nødt til at spare på lærernes efteruddannelse. Men nu er der hjælp på vej - knap en halv million kroner - fra en uventet kant. Artikel i Holstebro Struer Dagbladet

Fremtidens klasseværelse

Hippomini er teknologipartner med Future Classroom Lab, og vi leverer sammen med vores partnere udstyr og viden til etableringen af det store Future Classroom Lab på det nybyggede Campus Carlsberg.