Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Blog > Nyheder > Hippomini bliver forhandler af Sculpto

Hippomini bliver forhandler af Sculpto

Hos Hippomini har vi længe haft start-up virksomheden Sculpto i kikkerten, og er meget glade for at det er endt med en forhandleraftale med netop os. Sculpto har skabt en meget brugervenlig platform og et enkelt design, der kombineret med en flad prismodel for alvor gør 3D print tilgængeligt for alle skolebørn, udtaler Magdi el-Toukhy, udviklingschef i Hippomini.

Magdi el-Toukhy, udviklingschef i Hippomini og Simon Breum Fisker, direktør i Sculpto

Indtil nu har Sculpto 3D taget deres egen medicin og har selv 3D printet alle versioner og prototyper af deres 3D printer. Til juni starter så selve produktionen af de færdige 3D printere, og forventningen er, at Hippomini kan levere Sculpto printere til skolestart i august måned. 

Scuptos 3D printeren har et relativt stort printareal på 210 x 160 mm. Du kan altså printe objekter på størrelse med en mindre fodbold. Printeren er ikke låst til en special type filament, men vi anbefaler Sculptos egen PLA filament. Printeren er kalibreret til netop den filament, og det betyder at vedligehold og kalibrering er minimal, og samtidig sikrer en meget høj succesrate på dine 3D print. 

Sculpto tilsluttes din lokale Wi-Fi forbindelse, hvorefter man kan koble en hvilken som helst computer, tablet eller smartphone på printeren. Dette muliggør simpelt og trådløst print. Platformen består af et kartotek med lærerige 3D modeller, samt let mulighed for, at uploade og printe sine egne kreationer og dele dem med andre.

Rent teknisk adskiller Sculpto 3D Printeren sig fra andre 3D printere ved, som den eneste af sin slags i verden, at printe i et bipolart koordinatsystem, frem for et almindeligt x-y system, den er langt mere kompakt, har en lavere produktionspris og kan printe trådløst direkte fra smart-phone, tablet eller computer med blot ét enkelt klik.
Om Sculpto
Sculpto er en dansk 3D print virksomhed fra Aarhus, som producerer en 3D printer med en 3D platform, der gør 3D print lettere at integrere på skolerne end nogensinde før. 

“Vi har en drøm om, at motivere børns skaberglæde og give dem en følelse af, at alt kan lade sig gøre! 3D print er et uundværligt lærings- og udviklingsredskab på enhver skole og teknologien har et kæmpe potentiale i forhold til at mo-tivere børns skaberglæde og kreativitet i processen med at designe, 3D printe, samle og eksperimentere med fremstil-ling af prototyper”, udtaler Simon Breum Fisker, direktør i Sculpto.

Sculpto 3D printer kan bestilles her.


Fremtidens klasseværelse

Hippomini er teknologipartner med Future Classroom Lab, og vi leverer sammen med vores partnere udstyr og viden til etableringen af det store Future Classroom Lab på det nybyggede Campus Carlsberg.