Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Blog > Nyheder > Forhandleraftale med Ultimaker

Forhandleraftale med Ultimaker

Hippomini er en af de fire "Authorized Ultimaker Dealer" i Europa!

De seneste par år er der kommet mere og mere fokus på 3D printere og entusiasmen er stor hvad angår de mange muligheder som 3D printere skaber.

Derfor har vi hos Hippomini testet mange 3D printere fra forskellige producenter, og vi måtte konstatere, at de bedste resultater hvad kvalitet, kapacitet, printhastighed og filament angår, så er Ultimater 3D printere absolut markedets bedste. 

Hvordan fungerer en 3D printer?

Mange har hørt og kender begrebet ”3D printere”, men ved ikke hvordan det fungerer. Kort fortalt er 3D print faktisk en computerstyret limpistol. Det ligner ren magi, når en 3D printer omsætter tegninger til fysiske genstande. Med pulver, bindemiddel, lasere og metaltråd kan 3D-printere skabe ting ud fra en computertegning. 3D printeren er en slags tryllemaskine og er ved at revolutionere vores verden og kommer til at være en afgørende faktor i innovations- og kreativitetsprocesserne, specielt hos skoler, biblioteker og forskningscentre. 3D print er et af de afgørende elementer i MakerSpaces/Fablab, hvor den skaber en helt ny måde at se ens ideer komme til live på.

3D printere – ny teknologi i undervisningen 

Vi har igennem egne erfaringer fundet ud af, at en hver skole bør have som minimum en 3D printer og på sigt en i hver klasselokale. 3D print er velegnet til undervisning i stort set alle fag i folkeskolen: biologi, håndværk og design, matematik, kemi m.m. Mulighederne er uendelige med 3D print, og alting bliver pludselig indenfor rækkevidde. 3D print gør undervisningen sjov og spændende og det er noget der motiverer eleverne til at lære.

Med de overvejelser og vores meget positive erfaring hos kunderne har vi indgået aftalen med Ultimaker, da deres produkter åbner op for nye muligheder.

Vi er rigtig glade for at have fået verdens bedste 3D printere i vores sortiment.


Kort introduktion af de nye Ultimaker 3D printere

Ultimaker 2+ 3D printer er blevet endnu bedre.

Ultimaker 2+ 3D printer er en opdateret version af Ultimaker 2 3D printer med pre-installeret Olsson Block kit, nye og forbedret feeder, PTFE fjedre, og 35W heater. Et utrolig alsidigt produkt, som er udviklet til både begyndere og erfarne bruger.
Læs mere her.
Ultimaker 2 3D printer - bedste 3D Printer i 2015.

Ultimaker 2 er den seneste 3D printer fra Ultimaker. Et utrolig alsidigt produkt, som er udviklet til både begyndere og erfarne brugere.  Den fylder ikke så meget i forhold til det store printområde den har. Læs mere her.Ultimakers mest avancerede og største 3D printer Ultimaker 2 Extended + er blevet endnu bedre.

Ultimaker 2 Extended+ 3D printer er en opdateret version af Ultimaker 2 Extended med pre-installeret Olsson Block kit, nye og forbedret feeder, PTFE fjedre, og 35W heater. Print stort i 3D med Ultimaker 2 Extended+. Læs mere her.Ultimaker 2 Expended 3D printer

Ultimakers hidtil største 3D printer.  Du kan printe hele 305 mm på Z aksen. Det giver helt nye muligheder for 3D print. Læs mere her.

Ultimaker 2 Go 3D printer

Ultimakers nye miniprinter. Samme printkvalitet og alsidighed som Ultimaker 2 og Ultimaker 2 Extended. Med sin størrelse er den perfekt til at stå i klasseværelset eller til at tage med på farten. 
Læs mere her.
Ultimaker Original 3D printer - den hurtigste og mest nøjagtige 3D printer i 2012
.

Ultimaker Original 3D print er en robust og driftsikker 3D printer, der konkurrerer med Ultimakers 2 3D printkvalitet. Den fås som et samlesæt, du selv bygger- perfekt til alle entusiastiske brugere. Fik prisen for hurtigste og mest nøjagtige 3D printer i 2012 (Make Magazine). Lær mere her.Ultimaker Original Plus 3D printer

Ultimaker Original Plus er en opgradering af Ultimaker Original 3D printer og har bl.a. en opvarmet byggeplade. Fås også som et samlesæt, som man selv bygger. Læs mere her.Tilbehør

Alle Ultimaker 3D printere bruger stort set alle filament-typer: PLA, ABS, nylon, woodfill, NinjaFlex, som er produceret af miljøvenlige plantematerialer, hvilket gør materialet biologisk nedbrydeligt. Det betyder også, at du altid har et pænt flow af filament, mindre dysestop, samt flotte printplader.

Hvis du vil høre mere om Ultimaker 3D printere eller har lyst til en gratis præsentation af produkterne er du velkommen til at kontakte os på tlf: 3316 3317 eller send en mail til: hello@hippomini.com.


Fremtidens klasseværelse

Hippomini er teknologipartner med Future Classroom Lab, og vi leverer sammen med vores partnere udstyr og viden til etableringen af det store Future Classroom Lab på det nybyggede Campus Carlsberg.