Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Hvad siger kunderne om Hippomini

Hvad siger kunderne om Hippomini

Pernille Reenberg og Tom Planck Sørensen, Pædagogisk Udviklings Center, Rødovre Kommune

Vores generelle indtryk af Hippomini folkene er, at de er friske, imødekommende og at de har en passion for undervisningsverdenen; de både kan og vil gerne bidrage med teknologi i alle mulige afskygninger ind i læringsrummet. 

Kendetegnende for Hippomini folkene er, at der er kort fra tanke til handling. De er hurtige, effektive og har bare så meget at byde på - og så kan man altid ringe til dem! De stiller friskt op og holder workshops i brugen af deres produkter.

  • De er med på vores Toolcamps i Rødovre Kommune, hvor de viser nye - og spændende teknologier frem; 3D-print, littleBits, droner m.m.

  • De inspirerer os til at tænke ny pædagogik og læring i undervisningen og i vores Nørdprojekter

  • De er gode til at vejlede i deres produkter - hurtige svar og feedback på diverse forespørgsler

  • Vores indtryk er, at der er kort fra top til bund, dette medfører hurtige beslutninger og handlinger!

Hippomini er en virksomhed, der har forstand på Folkeskolen!

Lad os få mere af det!

Sadedin Jepsen, Københavns Kommune

Hippomini er ikke bare inspirerende og uformelle at arbejde sammen med - de har også været dygtige til at få omsat vores ideer til en succesfuld pakke og det forklarende materiale. Det har på baggrund af dette, for mig som projektleder, været nemt at begejstre mine kollegaer og integrere de digitale læringsmaterialer ude i institutionerne. 


Maj-Lis, Arken, ByToften og De Syv Have

“Jeg har haft den fornøjelse at teste langt de fleste af produkterne fra Hippomini. De har været en meget aktiv og serviceorienteret sparringspartner i hele forløbet, og selvom opgaven til tider har været udfordrende, har den været al besværet værd! Vi er endt med en kasse, der indeholder alt det, vi skal bruge for at komme i gang med en mere digital dagligdag”.