Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Temakasser> Temakasser kan IKKE købes over nettet!

Temakasser kan IKKE købes over nettet!

Temakasser kan IKKE købes over nettet!

Hos HippoMini bruger vi faktisk ikke så meget af vores tid på at sælge produkter. Hovedparten af vores tid går med research på nye produkter og dialog med daginstitutioner, skoler og kommuner om skræddersyede temakasser. Temakasser som kan være målrettet et særligt alderstrin eller et særligt fagområde. Indholdet i de temakasser vi laver er meget forskelligt, men 3 ting kendetegner alle vores løsninger:

 1. De enkelte produkter er nøje testet og udvalgt i samarbejde med jer.
 2. Vi leverer inspiration til aktiviteter, som er tilpasset til læreplanstemaer og de forenklede fælles mål (FFM)
 3. Vi leverer let forståelige instruktioner, som sænker forberedelsestiden, så børnene hurtigere kan komme i gang med at lege IT ind.

Skolereformen har øget behovet for at implementere en langt bredere palette af digitale læringsmaterialer. Med den understøttende undervisning og et fag som Håndværk og Design samt bedre muligheder for at komme ud fra skolens område i f.eks. Natur og Teknik er der virkelig mulighed for at opnå en langt mere pædagogisk og eksperimenterende undervisning.

Mængden af forskellige digitale læringsmaterialer er i eksplosiv vækst, og det kan være svært at overskue hvilke, der giver den største pædagogiske gevinst for pengene. Hos HippoMini har vi taget konsekvensen af det store udvalg og delt os i fagområder, så vi altid har en ekspert, der følger udviklingen tæt indenfor hver enkelt produktkategori.

Ring på 3316 3317 og hør hvad vi kan gøre for jeres placering i det digitale landskab.Case: Pædagogisk IT København

126 kasser med et bredt udvalg af digitale lærings-materialer, der cirkulerer i mere end 600 daginstitutioner i Københavns Kommune.

Projektet er en del af en kæmpe satsning, der skal bringe de Københavnske daginstitutioner helt i front på den digitale integration - til gavn for både børn og voksne!Hos HippoMini har vi været med helt fra start. Vi har i samarbejde med Pædagogisk IT København:

 • Researchet på produkter og skaffet demo-varer.

 • Udlånt varerne til test hos udvalgte Københavnske

  institutioner.

 • Justeret indholdet af den færdige temakasse udfra

  institutionernes tilbagemeldinger.

 • Udviklet en spiralbog indeholdende instruktion i

  både print- og filmform, inspiration til aktiviteter og henvisning til, hvilke dele af læreplanerne som produkterne dækker.

 • Deltaget med produktgennemgang og præsentation ved kickoff-møder med alle klyngelederne.