Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Mød HippoMini

Mød HippoMini

Kundeservice

(+45) 33 16 33 17 - Hverdage 08:30-16:30

hello@hippomini.dk


Her er HippoMini holdet. Ingen spørgsmål er for dumme eller forespørgsler for vanvittige. Vi kan blandt andet alt, og vi gør det med et smil!

frederik1.jpg

Frederik

Direktør

Massiv grad af damp som bliver holdt ved lige af rigelige mængder cola. Konkurrence-menneske fra morgen til aften og glad for alle former for spil og leg. Har spillet backgammon i elitedivisionen og på landsholdet. Hobbyen med fjernstyrede biler blev taget til et absurd nørdet niveau med race rundt om i Europa. Nu bliver der fløjet med droner og leget med digitalt legetøj sammen med de 4 børn, mens konen passer hund og kat. En aftale er en aftale gælder både på kontoret og i den internationale MMO klan. Legebarn af natur og 15 års erfaring som en hård nyser i IT-branchen. Startede HippoMini i 2013, og har ikke set sig tilbage siden...

fb@hippomini.dk
(+45) 2970 8440
Linkedin
magdi_1.jpg

Magdi

Udviklingschef

Multikunstner der holder af alt fra at bygge rumraketter med drengen til at synge og spille på obskure instrumenter for datteren. Er i gang 36 timer i døgnet og er vidensbegærlig som ingen anden. Har brugt næsten ti år på at uddanne sig. Først som socialpædagog, og efterfølgende en kandidat fra ITU Games. Har også (seriøst!) foreslået at tage en kandidat i økonomi, bare for lige at se om det også kan bruges til noget. Ekstrovert til fingerspidserne, og taler med lige stor passion og respekt til både børn, pædagoger, direktører og politikere. Når lejligheden byder sig, eller hvis familien skal bruge den borgmesterrøde Toyota, cykler Magdi gerne til arbejde på sin flotte racercykel for at smide et par kilo, og det er kun på træningsturene med Niels, at han ligger på hjul for at spare på kræfterne. I alle andre henseender går Magdi altid forrest, og vil gerne diskutere hans seneste teorier om teknologi i uddannelserne. Bor i et lille rækkehus i Bagsværd, hvor han og konen passer noget der minder om et økologisk landbrug i et hippie kollektiv.

me@hippomini.dk
(+45) 3170 0836
Linkedin
christian1.jpg

Christian

Salg og Projekt

Bjerge af batterier, kabler og obskure gadgets. Christian kan finde alt andet end et hæderligt golfsving på nettet. Nysgerrig. Tillidsvækkende. Godmodig. Hyggelig. Christian bruger al sin livserfaring, når han er på messer eller kundebesøg, og det ender som regel med en ordentlig krammer og et løfte om snart at ses igen! 2 store børn som elsker at komme forbi hans lejlighed i Helsingør og blive forkælet med fransk cuisine.

cj@hippomini.dk
(+45) 2022 5253
Linkedin
ole1.jpg

Ole

Salg og Projekt

Golf, golf og lidt mere golf. Før Ole startede med golf var han skolelærer, og takket være den pædagogiske baggrund hjælper og inspirerer han HippoMini’s kunder til at træffe de rigtige valg af digitale læringsmaterialer. Kontorets “altid fornuftige Gammelsmølf” som føler en stor grad af socal ansvarlighed og bidrager gerne med frivilligt arbejde på og udenfor golfbanen. Bosiddende i Kokkedal. Er gift og har 2 børn.

oh@hippomini.dk
(+45) 2620 1833
Linkedin
christian_s1.jpg

Christian

Salg og Projekt

Christian har huseret i Jylland siden han blev født som en glad 69’er. Bor nu i Århus sammen med Hanne og deres tilsammen tre børn på 12, 18 og 19 år. Christian er både uddannet elektronik mekaniker og folkeskolelærer. Christians interesse og forståelse for elektronik og pædagogik er den perfekte cocktail, når han suser rundt i den lille bil i Midt- og Nordjylland og inspirerer pædagoger og lærere til at arbejde med børn og IT. Christian er ivrig sejler og evnen til at kunne navigere i ofte ukendt farvand, er særdeles brugbart, når Christian inspirerer og underviser pædagoger og lærere i brugen af digitale materialer. Om vinteren holder Christian sig i form i badmintonhallen. Både på banen og i båden går Christian op i at en aftale er en aftale. Sport dyrkes i høj grad for det sociale, men motionen er da en dejlig sidegevinst.

cs@hippomini.dk
(+45) 3030 2069
emil1.jpg

Emil

Grafik og Web, produktionschef

Kontorets bredeste musiksmag. Emils Mac begejstrer og forarger hele kontoret med alt fra march-musik til det blideste lounge. Halv dansk og meget fransk. PhotoShop haj og up-to-date på alt der indeholder pixels. Arbejder 'from dusk til dawn’, når en opgave skal være færdig - til stor irritation for hans dejlige hustru og 2 skønne børn i Virum. Godmodig af natur men tager gerne en omgang taekwondo for at holde energi-niveauet.

eb@hippomini.dk
(+45) 5090 1397
Linkedin
Petra

Petra

Marketing

Petra kom til Danmark fra Bulgarien i 1998. Bor i København med kæresten og 2+1 store drenge. På kontoret holder Petra styr på messer, sociale medier, alle vores planter og meget andet. En del af fritiden går med at lægge makeup på både modeller og veninder og formen holdes ved lige i det lokale fitnesscenter, hvor den står på styrketræning. Det bulgarske temperament kommer til udtryk på loppemarkeder, hvor Petra gladeligt krejler sig til gode køb. Petra har også undervist i bulgarsk i Udenrigsministeriet, ligesom hun har undervist i dansk på Universitetet i Sofia.

po@hippomini.dk
(+45) 2253 5481
Linkedin
ida1.jpg

Ida

Pædagogisk Konsulent

Ida har en engleagtig ro over sig. Hjælper HippoMini på udvalgte projekter som pædagogisk konsulent. Til dagligt ledende skolebibliotekar i Fredensborg - uden ravkæder og knold i nakken men med en boglig ballast fra 10 år på forlaget Gyldendal. Stifter af en event-klub for 40+ kvinder og ivrig nybegynder på tennisbanen. Privat svinger hun ketcheren i Espergærde over 2+2 børn, en hollandsk kæreste og en halv norsk skovkat - den anden halvdel kan hun ikke finde!

ik@hippomini.dk
(+45) 2970 8511
Linkedin
Peter

Peter

Servicetekniker

Lige store dele nørd og legebarn. Peter elsker mekanik, teknologi og hiphop. Et massivt forbrug af filament, arduino’er, droner m.v. betyder at Peter, udover at være en rar kollega, også er en rigtig god kunde hos HippoMini. Konen og hunden hjemme i Helsingør, har for længst lært at leve med at spisebordet er udskiftet med en drejebænk, og at Peter hellere vil kode end at se TV med konen. En tur med hunden kommer også i anden række, hvis der skal designes og printes en ny multirotor. Peter er i sandhed et multitalent, der udover at kunne fikse stort set alt, også både kan beatboxe, scratche og male grafitti.

ph@hippomini.dk
(+45) 3316 3317

Hos HippoMini har vi tilsammen 41 børn, hvilket svarer til 2,73 pr. ansat, så kom ikke og sig at vi ikke kender vores målgruppe!