Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Kurser> Workshop digitalisering - Workshop om digitalisering i skolen m.m.

Workshop digitalisering - Workshop om digitalisering i skolen m.m.

Hands-on workshops

Hippomini hjælper dig med at komme godt i gang med brugen af digitale læringsmaterialer! Vi afholder workshops om digitale læremidler og innovation i Dagtilbud og Skolen. Deltagerne får hands-on erfaringer, inspiration og aktivitetsforslag til, hvordan de kan inddrage nye teknologier i deres arbejde med børnene. Du kan hente vores Workshop folder her og læse om de forskellige forløb vi tilbyder. Kontakt os på 33163317 eller skriv til hello@hippomini.dk, hvis du lyst til en workshop i din daginstitution, skole eller kommune.

Digitalt lejetøj til Dagtilbud
På vores workshops får du inspiration til, hvilke digitale produkter er særligt velegnet til dit pædagogiske arbejde med børnene og hvordan du kan udvikle aktiviteter til leg, læring og kreativitet.

Du bliver introduceret til hvordan

  • digitale Mikroskoper som SnakeScope, Easi-Scope WiFi eller Celestron Mikroskop kan skabe både interesse og ny viden om naturfænomener
  • simple robotter som Bee-Bot og Blue-Bot kan skabe nye former for leg og bevægelse
  • digitalt legetøj som Optageklemmer, Interaktive Tavle, Story Sequencer, Sound Around kan stimulere barnets sproglige udvikling

Bee-Bot_dagtilbud1.jpg

Digitale produkter til Skolen

På vores workshops får du inspiration til, hvordan arbejdet med digitale produkter i undervisningen giver muligheder for at understøtte helt nye læringsformer og processer.

Du bliver introduceret til hvordan

LittleBits_skole.jpg

Digitale teknologier til Skolens makerspace

På vores workshops får du inspiration til, hvordan du kan arbejde med design, formgivning og projektarbejde i mange fag, fra historie, til dansk, natur og teknologi, matematik og ikke mindst det nye fag håndværk og design.

Du bliver introduceret til hvordan

  • 3D print og hele processen fra idé til design-tænkning, til færdigt 3D produkt fungerer
  • en folieskærer eller en laserskærer kan anvendes i forskellige undervisningssammenhænge
  • The Empathy Toy kan bruges til at styrke empatien og samarbejdet mellem elev og lærer
  • Scratch kan bruges til at designe spil, animationer og interaktive fortællinger

Workshop_3D print.jpg

De ovennævnte workshopsfoløb er til dig, som vil arbejde med konceptet makerspace på Skolen. Makerspace bygger på grundtanken, at børn lærer bedst, når de konstruerer og bygger fysiske genstande i fællesskab.

Hvad er et makerspace?
Makerspace er læringszone udstyret med teknologier til digital fabrikation som 3D printere, laserskærere, folieskærere og programmeringsværktøjer udviklet til børn. Arbejdet med produkterne udfordrer og stimulerer elevens nysgerrighed og færdigheder i blandt andet natur og teknologi, sprog, matematik, og håndværk og design.

Et makerspace understøtter praksisorienterede undervisningsformer, hvor der kan arbejdes på tværs af fagene. Vidensproduktion, innovation og kreative løsninger får en stadig større andel af værdiskabelsen i samfundet, og det påvirker også udviklingen i skolen.
Uanset hvad man vælger at kalde det kreative læringsmiljø (MakerSpaces, FabLabs, TechShops m.m.) på Skolen, er det første store skridt mod fremtidens folkeskole, og læring i det 21. århundrede.


Se video og bliv inspireret!


"At lære skoleeleverne at se sig selv som problemløsere ud fra en Design Thinking og Collaborative Ideation-tankegang, sådan så de ikke bare kan bruge teknologi, men også kan tænke den ind i problemløsning i deres hverdag." (fra www.fablabatschool.dk)

Læs hvordan Hippomini kan hjælpe dig i gang med makerspace på din skole her.