Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Historien bag Hippomini

Historien bag Hippomini

Historien bag Hippomini


Det er vores kunder, der har skabt Hippomini. Vores erfaring med salg til offentlige kunder går helt tilbage til 2001, hvor Frederik Bentler startede sit samarbejde med Pædagogisk IT i Københavns Kommune. Frederik startede egen virksomhed i december 2012, og en af de første opgaver var at sammensætte et udvalg af digitale læringsmaterialer målrettet de 0-6 årige i Københavns Kommunes institutioner. Siden er der kommet mange andre offentlige kunder til.

Det første store projekt

I Københavns Kommune for institutionsbørnene resulterede vores samarbejde i 126 testkasser som stadig cirkulerer rundt i institutionerne. Udover at kasserne indeholdt et bredt udvalg af produkter, indeholdt kassen også en spiralbog med inspiration til aktiviteter og letforståelige instruktioner til at bruge produkterne. Læs mere her

Dette projekt har været et pejlemærke for vores arbejde lige siden. Institutionsprojektet er senest blevet udbygget med en massiv satsning på indførsel af digitale læringsmaterialer for indskolingsbørnene i Københavns Kommune. I dette projekt er spiralbøgerne blevet suppleret med en præcis kobling til læreplanerne, forenklede fælles mål og kompetenceområderne samt referencer til den ønskede inklusion.

Vores løbende udvikling

Behovet for digitale læringsmaterialer banede vejen for Hippomini, og der kommer hele tiden nye produkter og projekter til. Hos Hippomini har vi pædagogiske IT konsulenter, der researcher og afprøver alt det nyeste, der kan bruges i det pædagogiske arbejde. Vi er desuden den eneste leverandør på det danske marked, der kobler produkterne med relevante læringsaktiviteter, og laver simple instruktioner, der gør det nemt for læreren/pædagogen at integrere i dagligdagen.

I dag inddrager stort set alle kommuner IT i indskolingen, men også mange er kommet godt i gang med at digitalisere institutionerne og dermed gøre de danske børn bedre rustet til skolestarten. Brugen af digitale læringsmaterialer til at støtte pædagogikken eksploderer disse år. FabLab@School, Flipped Learning og Micro:bits er nogle af de nye teknologier, der bliver udviklet mest på lige nu. Hos Hippomini er vi helt på forkant af disse og diversiteten i vores kunder meget større end for bare et år siden. Nu betjener vi institutioner, skoler, gymnasier, VUC centre, SOSU uddannelser m.m.

Vores vision

For os er digitale læringsmaterialer ikke bare et forretningsområde. Som alle andre forældre ønsker vi os brændende en tryg og udviklende fremtid for vores børn, og den entusiasme vi har mødt ude i de pædagogiske miljøer, har virkelig smittet – vi ønsker at skabe verdens bedste forum for digitale læringsmaterialer og udveksling af erfaringer med disse. 

Vi har fart på hos Hippomini, men vi har aldrig for travlt til at høre på gode ideer. Så har du et produkt vi burde have i sortimentet, en aktivitet hvor du mangler input til hvilke digitale læringsmaterialer, der kunne bruges, et arrangement hvor du gerne vil have os til at fortælle om det sidste nye, eller noget helt fjerde så giv os et ring på 3316 3317.