Workshop med pædagoger fra Klynge VE5

Hippomini afholdt inspirations workshop for pædagoger fra Klynge VE5, som består af Børnehuset Legegod, Transformeren, Himmelblå og Klatretræet. Hippomini bidrager med inspiration og praktiske ideer til, hvordan pædagogerne kan skabe rammerne for børnenes digitale og kreative udvikling, allerede fra 3-års alderen.

Hippomini overtager matematik undervisningen

Eleverne blev introduceret for Izak9, som er et taktilt læringsmateriale til matematik. Produktet består af 27 terninger, der viser forskellige kombinationer af farver, figurer, tal, brøker og procenter. Izak9 er et medrivende 3D baseret læringskoncept til matematik for primært mellemtrinnet.

Bee-bot og børn i ferieåben SFO

Når der er ferieåbent i SFO’en, så er det ofte anderledes dage, der venter børnene i SFO’en. Flere af deres kammerater holder måske ferie, der er ture til forskellige spændende steder og måske endnu mere sjovt:

Der er masser af tid til at lege, når skolen holder helt lukket!

Bee-bot fryder fra Boston til København

Frederik er taget på robotmesse i Boston. Her har han haft fornøjelsen af at møde repræsentanter fra BostonTech, som netop har valgt vores lille gulvrobot – Bee-Bot – til en del af deres undervisning for de 4-8 årige

Historien bag hippomini og digitale læringsmidler

Det er vores kunder i HardwareHippo, der har skabt Hippomini. Vores erfaring med salg til offentlige kunder går helt tilbage til 2001, hvor Frederik Bentler startede sit samarbejde med Pædagogisk IT i Københavns Kommune, og siden da er der kommet mange andre offentlige kunder til. I dag forsøger alle kommuner at integrere IT og digitale læringsmidler helt ned til børnehaveklassen, men flere og flere ønsker også at forberede institutionsbørnene på deres skolestart.