LEGO® Education SPIKE™ Essential

LEGO® Education SPIKE™ Essential vækker yngre folkeskoleelevers interesse for naturvidenskabelig læring gennem sjov problemløsning og hjælper dem til at opbygge robusthed og tænke selvstændigt.

BricQ Motion Essential og god læring med Hippomini

Vi har en del LEGO i forvejen både traditionelle byggesæt og sæt fra LEGO Education, som vi har sat i spil i forskellige faglige sammenhænge. Men vi manglede fortsat noget, og her faldt valget på LEGO Education BricQ Motion Essential.

Innovation i Gladsaxe med Fremtidens Skole

Fantasien fik frit løb på bagsværd skole da Gladsaxe kommune sammen med hippomini gennemførte et fire ugers pilotprojekt i efteråret 2016, hvor den normale klasseundervisning gjorde plads for digitale læringsmiljøer.

Fremtidens klasseværelse

I Future Classroom Lab, fremtidens klasseværelse, er teknologi rigtig meget mere end den blanke glasflade, de fleste elever forbinder med teknologi.

Digital markedsdag i Fredericia

Fredericia Kommune afholdt sammen med Hippomini en markedsdag for pædagoger. På markedsdagen fik pædagoger fra hele kommunen mulighed for at lege med talende klemmer og skildpadder, digitale mikroskoper, robotter og andet legetøj fra Hippomini.

Droner i undervisningen

Dronerne har allerede vist sig at være et fantastisk redskab inden for undervisning i geografi og biologi. Med en drone kan du få store mængde af digitale data, hvilket gør målingerne væsentligt sjovere for eleverne.

Workshop med pædagoger fra Klynge VE5

Hippomini afholdt inspirations workshop for pædagoger fra Klynge VE5, som består af Børnehuset Legegod, Transformeren, Himmelblå og Klatretræet. Hippomini bidrager med inspiration og praktiske ideer til, hvordan pædagogerne kan skabe rammerne for børnenes digitale og kreative udvikling, allerede fra 3-års alderen.

Hippomini overtager matematik undervisningen

Eleverne blev introduceret for Izak9, som er et taktilt læringsmateriale til matematik. Produktet består af 27 terninger, der viser forskellige kombinationer af farver, figurer, tal, brøker og procenter. Izak9 er et medrivende 3D baseret læringskoncept til matematik for primært mellemtrinnet.

Hippomini workshop med Klynge A16

Hippomini afholdt i går aftes en inspirations workshop for 40 entusiastiske pædagoger fra institutionerne Jorden Rundt og Stjernehimlen. De er en del af Klynge A16 på Amager.

Nyt digitalt wifi mikroskop til iPad

Hippomini har haft digitale mikroskoper siden vi startede, og lige så længe har vi hylet over, at der ikke kunne fandtes et digitalt mikroskop der kunne fungere med iPads i beskyttelses-cover, og som samtidig ikke var rasende dyrt… Nu er TTS endelig på banen med deres nye variant af Easi-Scope2, der hedder Easi-Scope WiFi, og det løser et problem mange har haft med de digitale mikroskoper.