LEGO® Education SPIKE™ Essential

LEGO® Education SPIKE™ Essential vækker yngre folkeskoleelevers interesse for naturvidenskabelig læring gennem sjov problemløsning og hjælper dem til at opbygge robusthed og tænke selvstændigt.

BricQ Motion Essential og god læring med Hippomini

Vi har en del LEGO i forvejen både traditionelle byggesæt og sæt fra LEGO Education, som vi har sat i spil i forskellige faglige sammenhænge. Men vi manglede fortsat noget, og her faldt valget på LEGO Education BricQ Motion Essential.

Hippomini overtager matematik undervisningen

Eleverne blev introduceret for Izak9, som er et taktilt læringsmateriale til matematik. Produktet består af 27 terninger, der viser forskellige kombinationer af farver, figurer, tal, brøker og procenter. Izak9 er et medrivende 3D baseret læringskoncept til matematik for primært mellemtrinnet.

Izak9 til udlån hos CFU

Izak9 er et nyt produkt fra Qubizm, som har 25 års erfaring i undervisning og læring. Izak9 tilbyder ni nye og innovative måder at engagere børn med undersøgelse og indlæring af den første matematik. Ideel til gruppearbejde.

Bee-bot og børn i ferieåben SFO

Når der er ferieåbent i SFO’en, så er det ofte anderledes dage, der venter børnene i SFO’en. Flere af deres kammerater holder måske ferie, der er ture til forskellige spændende steder og måske endnu mere sjovt:

Der er masser af tid til at lege, når skolen holder helt lukket!

Bee-bot fryder fra Boston til København

Frederik er taget på robotmesse i Boston. Her har han haft fornøjelsen af at møde repræsentanter fra BostonTech, som netop har valgt vores lille gulvrobot – Bee-Bot – til en del af deres undervisning for de 4-8 årige