BricQ Motion Essential og god læring med Hippomini

Vi har en del LEGO i forvejen både traditionelle byggesæt og sæt fra LEGO Education, som vi har sat i spil i forskellige faglige sammenhænge. Men vi manglede fortsat noget, og her faldt valget på LEGO Education BricQ Motion Essential.

Folkeskolelærere næppe kommet på Microsoft kursus

Holstebro: Det er ikke en rig onkel fra Amerika, som nu forærer Holstebro Kommune et it-kursus til en værdi af knap en halv million kroner. Og dog, den uventede foræring trækker spor til Seattle, i delstaten Washington i det nordvestlige USA. Microsoft – et af verdens største it-firmaer, grundlagt af Bill Gates – giver

Fablab på Kirkebakkeskolen

En del skoler i Vejle, Silkeborg og Århus Kommune har været med i forskningsprojekt fablab@school.dk som er et samarbejde mellem de 3 kommuner og Aarhus Universitet. Projektet har kørt i et par år, og helt overordnet har forskningen bekræftet at der er meget læring at hente i FabLabs/MakerSpaces. Kirkebakkeskolen åbnede således i november deres nye FabLab, som er inspireret af fablab@school.dk.

Digital innovation og kreativitet i folkeskolen

Børns evne til teknologisk tænkning er en afgørende kompetence i det 21. århundrede, og ved at bruge 3D teknologier i undervisningen får eleverne mulighed for at prøve kræfter med en af tidens helt afgørende teknologier. Derfor anskaffer Faxe Kommune 3D printere og 3D scannere til alle afdelinger på kommunens skoler.

Makerspace på pædagogisk center i Kolding Kommune

Kolding Kommunes nye Makerspace slår dørene op for alle skolebørn, som fremover får lov til at fordybe sig i teknologi. Det nye kreative læringsrum skal give eleverne mulighed for at lære om innovation og entreprenørskab, og sætte eleverne i stand til at entreprenante kompetencer – en afgørende forudsætning for at kunne begå sig i det 21. århundrede.

Digital markedsdag i Fredericia

Fredericia Kommune afholdt sammen med Hippomini en markedsdag for pædagoger. På markedsdagen fik pædagoger fra hele kommunen mulighed for at lege med talende klemmer og skildpadder, digitale mikroskoper, robotter og andet legetøj fra Hippomini.

Nye kataloger på gaden!

Markedet for digitale læremidler er hele tiden i bevægelse og hos Hippomini følger vi det tæt og holder dig ajour med nye trends, innovative nyheder og overraskende måder at integrere dem i dagligdagen på.

Flodhesten udvider med Anne og Christian

Det øgede behov for flere hænder og mere viden betyder at vi i august siger goddag til hele to nye kolleger. Det giver både mere viden på det pædagogiske felt, og samtidig er vi rigtig glade for at vi forbedrer serviceniveauet. Vi ønsker at du skal have den bedste oplevelse hver gang du handler med Hippomini!

Hippomini på Maker’s Day 2015

Hippomini deltog i Maker’s Day 2015, som fandt sted på Københavns Hovedbibliotek i fredags. 
Hensigten med dagen var at samle alle kreative kræfter til en fælles udveksling af hvordan koblingen mellem teknologi, viden og kreativitet kan give os alle sammen nye muligheder i fremtiden.

Hippomini workshop med Klynge A16

Hippomini afholdt i går aftes en inspirations workshop for 40 entusiastiske pædagoger fra institutionerne Jorden Rundt og Stjernehimlen. De er en del af Klynge A16 på Amager.