Nyt look, nye teknologier, samme flodhest!

Læringsteknologier vinder hurtigt indpas i dagtilbud og skoler. Trendsættere og forskere har i det seneste år udpeget makerspaces som den helt store fornyelse i skoleverdenen. Etableringen af kreative, teknologiske læringsmiljøer synes at være i gang alle vegne. Vi vil som altid være på forkant med udviklingen.

Digital markedsdag i Fredericia

Fredericia Kommune afholdt sammen med Hippomini en markedsdag for pædagoger. På markedsdagen fik pædagoger fra hele kommunen mulighed for at lege med talende klemmer og skildpadder, digitale mikroskoper, robotter og andet legetøj fra Hippomini.

Nye kataloger på gaden!

Markedet for digitale læremidler er hele tiden i bevægelse og hos Hippomini følger vi det tæt og holder dig ajour med nye trends, innovative nyheder og overraskende måder at integrere dem i dagligdagen på.

Workshop med pædagoger fra Klynge VE5

Hippomini afholdt inspirations workshop for pædagoger fra Klynge VE5, som består af Børnehuset Legegod, Transformeren, Himmelblå og Klatretræet. Hippomini bidrager med inspiration og praktiske ideer til, hvordan pædagogerne kan skabe rammerne for børnenes digitale og kreative udvikling, allerede fra 3-års alderen.

3D print i vuggestuer og børnehaver

3D print gjort til en leg! Du tænker måske at 3D print og 3D design er indviklet teknologi forbeholdt arkitekter og ingeniører? Ja, sådan var det måske en gang, men nu er der kommet et nyt produkt på markedet der gør begge dele meget meget nemt for både pædagoger, lærere og ikke mindst børn – helt ned til 2 års alderen!

Hippomini på Maker’s Day 2015

Hippomini deltog i Maker’s Day 2015, som fandt sted på Københavns Hovedbibliotek i fredags. 
Hensigten med dagen var at samle alle kreative kræfter til en fælles udveksling af hvordan koblingen mellem teknologi, viden og kreativitet kan give os alle sammen nye muligheder i fremtiden.

Nanna anmelder Dash & Dot robotter

Dash og Dot er to robotter, der kan programmeres til alt muligt vildt. Dash er den store, som kan køre og gøre alle de sjove ting, imens Dot ikke kan køre, men kan sende beskeder videre til Dash, så han kan gøre mange flere sjove ting. På den måde arbejder de sammen.

Hippomini workshop med Klynge A16

Hippomini afholdt i går aftes en inspirations workshop for 40 entusiastiske pædagoger fra institutionerne Jorden Rundt og Stjernehimlen. De er en del af Klynge A16 på Amager.

Nyt digitalt wifi mikroskop til iPad

Hippomini har haft digitale mikroskoper siden vi startede, og lige så længe har vi hylet over, at der ikke kunne fandtes et digitalt mikroskop der kunne fungere med iPads i beskyttelses-cover, og som samtidig ikke var rasende dyrt… Nu er TTS endelig på banen med deres nye variant af Easi-Scope2, der hedder Easi-Scope WiFi, og det løser et problem mange har haft med de digitale mikroskoper.