Nyt look, nye teknologier, samme flodhest!

Nyt look, nye teknologier, samme flodhest!

Nyt look Hippomini

Læringsteknologier vinder hurtigt indpas i dagtilbud og skoler. Trendsættere og forskere har i det seneste år udpeget makerspaces som den helt store fornyelse i skoleverdenen. Etableringen af kreative, teknologiske læringsmiljøer synes at være i gang alle vegne. Vi vil som altid være på forkant med udviklingen.

Dialog med kunderne

I Hippomini tror vi på, at dialog med kunderne gør os bedre. Vi forsøger hele tiden at lytte og lære. Vi har øjne og ører åbne efter teknologier, vi kan kvalitetsteste og udbyde, men naturligvis søger vi først og fremmest efter den pædagogiske mening. Hvad skal der til, for at læringsteknologier ikke bare ender på et depot og bliver forældede? Hvordan hjælper vi pædagoger og lærere bedst fra start og får nedbrudt barrierer, så kreativt potentiale kan udfoldes i læringsmiljøerne? Hvordan får børnene mest ud af teknologierne? Vi er interesserede i, både hvorfor og hvordan teknologiers muligheder kan skabe bedre læring. Derfor styrker og udvider vi vores praktiske erfaringer i kommunerne med tættere samarbejde med forskningen igennem blandt andet UCSJ, UCC og CFU. Via løbende dialog får vi hele tiden ny viden, som hjælper os med at finde frem til nye produkter, som giver mening i praksis. Her vil vi gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle vores partnere, kunder og ikke mindst frontløbere for endnu et spændende år i læringsteknologiens tegn.

Gladsaxe kommune

I det forgangne år har vi igangsat store projekter på dagtilbuds- og skoleområdet. I Gladsaxe kommune har vi etableret et offentligt samarbejde som en del af udviklingsprojektet ”Fremtidens Skole i Gladsaxe”. I to omgange har vi gennemført praksisforløb, på henholdsvis 2., 4. og 7. klassetrin, med op mod en måneds varighed. Målet har været at få greb om teknologiens anvendelsesmuligheder og ”best practice” i en folkeskole i vedvarende forandring, hvor fokus på det 21. århundredes kompetencer og projektarbejdet har været drivkraft. Du kan læse mere om projektet i 4. klasse her.

Makerspaces

Mange af vores skolekunder efterspørger både guides og læringsressourcer til brug af vores teknologier. Derfor er vi begyndt at udvikle ressourcesitet www.makerspace.dk, som vil fungere som en forlængelse af vores kurser og rådgivningsydelser. Tanken er at gøre viden om teknologierne let tilgængelig for alle, så det bliver nemmere at blive bekendt med nye teknologier og samtidigt gøre læringskurven så flad som muligt. Vi har ligeledes igangsat et stort udviklingsprojekt www.minimakerspace.dk sammen med dagtilbud og pædagogiske centre i Furesø og Københavns kommune. Pædagoger og it-didaktikere fra de to kommuner er sammen med konsulenter fra Hippomini i færd med at udvikle aktiviteter og læringsforløb til dagtilbud. Sideløbende kvalitetstester vi nye teknologier og efteruddanner pædagoger til at tage bedst mulig vare på børns udvikling i en virkelighed, hvor IT og teknologi fylder mere og mere. Også i dette projekt er fokus på undersøgelse, skaberkompetencer og nedbringelse af skærmtid.

Nye produkter

På vores tur til BETT-showet i London var det helt tydeligt, at læringsteknologi er kommet for at blive. Et stort antal nye produkter vil være at finde på vores webshop i de kommende måneder. Ud over traditionelle it-produkter til både klasseværelser, lærere og elever, er der fabrikationsteknologier både til dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser. Der er bitware, robotter og digitalt legetøj, samt naturvidenskabeligt udstyr til dataopsamling og analyse. Udover de mange nyheder der er på vej, finder du også et bredt udsnit af alle de gode produkter, du plejer at handle hos os.

Vi vokser, og det betyder, at du kan møde endnu flere dygtige folk fra Hippomini, som står på spring for at levere de løsninger, som passer til din dagligdag. Vi starter det nye år med en ny visuel identitet, og kataloget, du sidder med i hånden, er den første smagsprøve på vores nye look. Hippomini er altid klar til at lege, udvikle og lytte! Så har du god idé, ris, ros eller spørgsmål, så tag endelig fat i os.

Velkommen til Hippomini!

Kunne du lide dette?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
X