Nyt digitalt wifi mikroskop til iPad

Nyt digitalt wifi mikroskop til iPad

Easi-Scope Wifi

Hippomini har haft digitale mikroskoper siden vi startede, og lige så længe har vi hylet over, at der ikke kunne fandtes et digitalt mikroskop der kunne fungere med iPads i beskyttelses-cover, og som samtidig ikke var rasende dyrt…

Nu er TTS endelig på banen med deres nye variant af Easi-Scope2, der hedder Easi-Scope WiFi, og det løser et problem mange har haft med de digitale mikroskoper. Nemlig at det ikke kunne lade sig gøre at lege med digitalt mikroskop, fordi at iPad’en ikke kunne være i sit cover, mens børnene undersøgte kryb og kravl på legepladsen eller i skoven. Ja, det kunne det godt, men for mange er/var prisen på de trådløse digitale mikroskoper alternativer, som for eksempel Celestron, en barriere for at komme rigtig i gang med at udforske sammen med børnene.

Det ændrer sig med det nye Easi-Scope WiFI fra TTS, der kan købes eksklusivt i Danmark hos Hippomini. Prisen for det nye mikroskop bliver kun kr. 795,- eller kr. 2995,- for en pakke med 4 stk. digitale mikroskoper.

Du kan både købe, og læse mere om det nye digitale mikroskop på webshoppen. Easi-Scope WiFi kan bestilles allerede nu, men kan først leveres fra medio marts 2015.

Retfærdigvis skal det nævnes at Celestron mikroskopet kan forstørre 80 gange mod 43 gange med Easi-Scope WiFi, men vores oplevelse er at det ikke betyder noget for børnene om det er 43 eller 80 gange forstørrelse de ser på. De bliver lige begejstrede uanset hvilket mikroskop de undersøger med :-)

Vi er rigtig glade hos Hippomini over at institutionerne nu billigt kan købe særdeles velegnede digitale mikroskoper hjem, og få børnene ud på opdagelse med IT.

Kunne du lide dette?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
X