Nanna anmelder Dash & Dot robotter

Nanna anmelder Dash & Dot robotter

Dash & Dot

Dash & Dot er to robotter, der kan programmeres til alt muligt vildt. Dash er den store, som kan køre og gøre alle de sjove ting, imens Dot ikke kan køre, men kan sende beskeder videre til Dash, så han kan gøre mange flere sjove ting. På den måde arbejder de sammen.

Nanna

De er egnede til børn mellem 4-8 år, da de kan være lidt svære for mindre børn at styre.

Hvis man skal bruge dem i børnehaver, vil det nok være mest til at lege med. Men det kan de også, for man kan få denne fantastiske app ved navn Go, hvor de kan sige lyde, Dash kan styres rundt som en fjernstyret bil, de kan skifte farve med lyset, og meget mere. Man kan også købe ekstra ting til dem såsom xylofoner, høretelefoner og man kan endda også bygge lego ovenpå dem.

Her kan du se hvordan Dash kan spille på en xylofon

Dash kan også programmeres til at danse, og det har jeg fundet en sjov video der viser. Børn vil synes det er rigtig sjovt at lave sådan en video selv, og man kan også bruge Dash & Dot til at lave animationsfilm med. Her er videoen og den skal ses med lyden skruet højt op.

Hvis man skal bruge dem til de mindre klasser i skolen, kan man programmere dem ved hjælp af app’en Blockly. Der kan de, nemlig sætte deres eget program sammen og bagefter sætte dem i gang for at se hvordan det virker. Man kan også finde nogle forskellige programmer, der er lavet og prøve dem. Begge apps er super gode og vildt brugervenlige til de små. De vil være rigtig gode til at bruge i f.eks Engelsk, da de fleste ting står på engelsk, eller i matematik hvor man kan lære om graderne, da du selv skal bestemme hvor mange grader, de skal dreje. Men ellers kan man storts set bruge dem i alle fag. Man bliver meget optaget og grebet af Dash og Dot, da de er fantastisk lavet, og kan tåle lidt af hvert.

 

Mine karaktere til Dash & Dot fra 1-10 kan du se nedenfor:

Hvor sjov er den? ★★★★★★★★★ (9)
Hvor god er kvaliteten? ★★★★★★★★★★ (10)
Lære man noget af at bruge den? ★★★★★★★★ (8)
Er de gode til at lege med? ★★★★★★★★★★ (10)
Er de nemme at bruge? ★★★★★★★ (7)
Kan de bruges i undervisningen? ★★★★★★★★★ (9)
Appens brugervenlighed? ★★★★★★★★★★ (10)

Kunne du lide dette?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
X