Makerspace på pædagogisk center i Kolding Kommune

Makerspace på pædagogisk center i Kolding Kommune

Kolding Kommunes nye Makerspace slår dørene op for alle skolebørn, som fremover får lov til at fordybe sig i teknologi. Det nye kreative læringsrum skal give eleverne mulighed for at lære om innovation og entreprenørskab, og sætte eleverne i stand til at entreprenante kompetencer – en afgørende forudsætning for at kunne begå sig i det 21. århundrede.

Med det for øje har Kolding Kommune i første omgang etableret Makerspacet på det pædagogiske center, og her skal lærerne sammen med fagcentret blive klogere på undervisningsforløb og didaktik, orienteret mod varierende og praksisorienteret undervisning.

Kommunens ambitioner med det nye MakerSpace er således at skabe et fantastisk miljø, hvor alle elever lærer på en ny og anderledes måde.

Makerspace PC KK

Kolding Kommune arbejder tæt sammen med Hippomini om integrationen af digitale produkter og teknologier i undervisningen. De nye teknologier i MakerSpacet giver eleverne mulighed for at eksperimentere, lege, undersøge og designe ting med alt fra små robotter til 3D print og lasercutter og meget meget mere.

Makerspace_PC_KK

Som man kan høre i TV SYDs indslag fra åbningen af MakerSpacet i Kolding, har eleverne taget rigtig godt i mod det nye tilbud.

Kunne du lide dette?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
X