Lær matematik med fingrene!

Lær matematik med fingrene!

Sættet består af 27 farvede terninger, der viser forskellige kombinationer af farver, tal og former. Terningerne er i sig selv meget spændende og udført i bedste kvalitet, men den virkelige gevinst ved produktet ligger i det medfølgende e-lærings- materiale, som involverer de to sjove lærerfigurer Abacus og Helix, der guider børnene gennem en række interaktive læringsmoduler.

Hvad enten du bruger terningerne alene eller sammen med softwaren, er teamwork, debat og tilpasningsevne en naturlig del af aktiviteten. Matematikopgaverne løses på en sjov og tre-dimensionel måde via det universielle matematik- sprog, og sværheds-graden kan tilpasses efter elevernes resultater og niveau. Abacus og Helix hjælper med en række uforudsigelige og randomiserede opgaver, som underviseren kan målrette til den enkelte elevs niveau og indsatsområder. Izak9 udmærker sig desuden ved at tilbage-holdende elever, får bedre mulighed for at komme til orde i problemløsningsprocessen.

Problem og løsning…

Matematik mangler nye ressourcer til at supplere den traditionelle undervisning. Der findes mange onlinetilbud, men Izak9 udmærker sig bl.a. ved at kombinere et fysisk produkt med e-læringsmateriale. Og Izak9 fungerer desuden fint uden e-læringsdelen.

Kunne du lide dette?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
X