Labdisc – alt-i-ét trådløs datalogging

Labdisc – alt-i-ét trådløs datalogging

Labdisc Gensci

Labdisc – alt-i-ét trådløs datalogging. Designet til iPad.

Globisense Gensci On Stand

Læg Labdisc i hænderne på eleverne, og de har et avanceret, mobilt og komplet laboratorium. Labdisc er den eneste løsning til skoler med op til 14 trådløse sensorer, der er indbygget i en enkelt kompakt enhed – den revolutionerer arbejdet med naturfag i form af bekvemmelighed, lavere omkostninger og mobilitet.

Fordi Labdisc er opbygget med ikon-baserede knapper til at styre de enkelte sensorer, er det let også for små elever at styre Labdisc og samle data ind. Og fordi Labdisc har op til 14 avancerede sensorer, kan den bruges helt op i gymnasiet. Og så kan du bruge og styre Labdisc direkte sammen med iPad!

Glemte vi at sige, at Labdisc også har indbygget GPS (undtagen Physio-modellen), så du ved, hvor du har samlet dine data ind? Og så vises de naturligvis direkte i Google Maps. Softwaren findes også til PC og Mac.

Labdisc Biochem – Biochm

Der er flere forskellige Labdisc til hver sit formål. Her får du listen med modellerne og deres indbyggede sensorer. Og når du mangler en sensor, har vi også et bredt udvalg af sensorer, der sættes til Labdisc via den eksterne sensorport.

Labdisc Enviro

Til at engagere eleverne i verden omkring dem er Labdisc Enviro oplagt. Denne Labdisc giver mulighed for eksperimenter i felten med 150 timers batteritid, 128k-hukommelse og stor grafisk LCD skærm. 12-bit opløsning og et antal sensorer dækkende mange discipliner giver et meget fleksibelt og kompakt redskab, når eleverne skal afdække det omgivende miljøs hemmeligheder.

Indbyggede sensorer: UV, pH, Lyd (støj), Barometer, IR Temperatur, Relativ Luftfugtighed, GPS, Ekstern Temperatur, Intern Temperatur, Turbiditet, Colorimeter.

Labdisc Gensci

På trods af et fuldt funktionssæt og indbyggede sensorer til alle overordnede videnskaber er den trådløse Labdisc Gensci overraskende let og kompakt. Stor hukommelse og 24k/sec samplingfrekvens, plus 12-bit opløsning, 150 timers batteritid og en stor grafisk LCD skærm giver eleverne mulighed for at koble rigtige videnskablige processer til den virkelige verden.

Indbyggede sensorer: Lufttryk, Strøm, Spænding, Lys, Bevægelse (afstand), pH, Ekstern Temperatur, Intern Temperatur, Relativ Luftfugtighed, GPS, Mikrofon og lyd og Universelt Input.

Labdisc Physio

Dataloggeren Labdisc Physio kan bruges til et bredt spektrum af Fysik-aktiviteter, som kræver trådløs logging med 12-bit opløsning, stor 128k sample-hukommelse og høj samplingfrekvens på 24k/sec. Selv komplekse og abstrakte Fysikeksperimenter og -koncepter kan let sættes op og forstås med Labdisc Physio. Denne Labdisc inkluderer en trådløs add-on, en lille letvægtssensor til kraft og accelleration, som let kan monteres på små vogne.

Inkluderede sensorer: Accelerometer, Lufttryk, Strøm, Spænding, Lys, Mikrofon, Bevægelse, Ekstern temperatur, Omgivelses Temperatur (Ambient Temp.), Universelt Input. NB! Ikke GPS.

Labdisc Primo

Et håndholdt, trådløst laboratorie til den tidlige Natur- og Teknik undervisning. Labdisc Primos indbyggede, automatisk testede og kalibrerede sensorer gør det hurtigt og let at opbygge eksperimenter og præsentere resultater. De store knapper og den grafiske LCD skærm og Labdiscens form fjerner frygten ved at bruge teknologi og udføre tekniske eksperimenter.

Indbyggede sensorer: Hjerterytme, Lys, Intern og ekstern temperatur, Mikrofon (lydniveau), Distance, GPS

Kunne du lide dette?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
X