Kensington Charge and Sync – nyt ladeskab til ipads

Kensington Charge and Sync – nyt ladeskab til ipads

Det nye ladeskab fra Kensington har tre samtidige funktioner: det oplader, synkroniserer og aflåser mekanisk op til 10 iPads på én gang.

Perfekt som lade- og sikringsskab til skoler og institutioner !

iPads bliver i stigende omfang benyttet som arbejdsredskab i skoler og institutioner. Desværre er disse populære tablets også et eftertragtet mål for indbrudstyve, og det kan derfor være en udfordring at få disse sikret forsvarligt og uproblematisk.

Kensington Secure Charge & Sync Cabinet er en genial løsning på dette problem. I et smart og diskret design og med plads til hele 10 iPads er Kensingtons Secure Charge and Sync Cabinet markedets absolut smarteste løsning, der på samme tid både oplader, synkroniserer og mekanisk aflåser op til 10 iPads på én gang. Hver enkelt iPad placeres på højkant i sikringsskabet, hvor lågen glider vinkelret til side og giver uhindret adgang til alle 10 iPad-pladser i skabet.

Sikringsbeslag

Kensington Secure Charge & Sync Cabinet sikres ved fastgørelse til bord eller hylde med et integreret sikringsbeslag eller med en kabellås. Og selv når kabinettet er fastgjort, er der nem adgang til hver enkelt iPads connector port, så disse kan oplades og synkroniseres under opbevaringen.

Hele kabinettet strømforsynes med et enkelt strømstik. Kabinettet har endvidere indbygget blæser, der sikrer køling, når iPads opbevares i sikringskabinettet.

Der er mulighed for at placere op til tre stk. Kensington Secure Charge & Sync Cabinets ovenpå hinanden, som en rack-løsning, og dermed få plads til i alt 30 iPads.

Mest for pengene

Hos Hippomini mener vi at ladeskabet fra Kensington er der hvor du får mest for pengene lige nu – specielt pga. fleksibilitet med hensyn til connector port og den indbyggede synkronisering. Ladekabler til henholdsvis 30-pin eller lightning stik tilkøbes seperat og det betyder at du kan lade et mix af iPad 1,2,3,4 og mini !

Efter vores bedste overbevisning det klart mest attraktive ladeskab til iPad der er på markedet lige nu ! Du finder ladeskabet på vores webshop her: Kensington Lade- og Sikringsskab til iPads

Kunne du lide dette?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest
X