Hos SAM Labs går leg og læring hånd i hånd

Hos SAM Labs går leg og læring hånd i hånd

SAM Labs’ prisvindende elektroniske kits gør STEM (Science Tecnology, Engineering & Math) til en leg. Direktør og grundlægger af SAM Labs, Joachim Horn, har altid fokuseret på at vække nysgerrigheden og kreativiteten hos børn i alle aldre. Virksomheden er opkaldt efter Joachims bror, som er mere kunstnerisk end teknologisk forankret. SAM Labs forsøger sammen med dets dedikerede teams af medarbejdere at flette disse to verdener sammen.
Missionen er at gøre STEM læring mere artistisk betonet og genintroducere A’et i STEM begrebet. SAM tror på at læring skal være sjov, kreativ og eksperimenterende.

SAM labs

Det er utroligt, hvad børn kan lære

Ved hjælp af en SAM tryk sensor, har Ayla fået sin robot til at bevæge sig. Brug en SAM DC Motor og gear for at samle robottens indvolde, og byg en krop af lige det du har lyst til!

Joachim Horn forklarer: “Det er utroligt, hvad børn kan lære, når de er fordybet i leg og ikke nødvendigvis tænker over, at de er i gang med at lære nyt. Vi er fast besluttet på at give alle en praktisk “hands on” oplevelse med ingeniørkunst og programmering. Ethvert barn kan tage fat i de her kits og lege, mens de lærer dobbelt så effektivt end med traditionelle værktøjer. Vores mål er, at alle der arbejder med STEAM læring kan blive en del af vores SAMilie”. “SAM Labs trådløse elektroniske programmérbare kits motiverer unge mennesker og gør dem interesseret i teknologi og ingeniørkunst, noget som vi er meget passionerede omkring og tror 100% på”

Joachim Horn with the SAM system of electronic building blocks

Joachim Horn – direktør og grundlægger af SAM Labs.

FAKTA OM SAM LABS

SAM Labs blev skabt ud af et stort behov for at opfinde, undervise og inspirere; et mindset, der hersker helt fra den grafiske afdeling til IOS udviklingsteamsene på hovedkontoret i London.

Helt fra starten af Kickstarter kampagnen, hvor virksomheden rejste 1.2 mio kr til opstarten, til den seneste kapitalindsprøjtning på 32 mio. (20 mil. fra Imperial Innovation plc) er hele holdet bag SAM Labs dedikeret til at lære både børn og voksne at programmere og innovere.  Den seneste udvikling muliggør den fortsatte udvikling og vækst. Læs mere om SAM Labs her.

Kunne du lide dette?

Del på facebook
Share on Facebook
Del på twitter
Share on Twitter
Del på linkedin
Share on Linkdin
Del på pinterest
Share on Pinterest
X