Historien bag hippomini og digitale læringsmidler

Historien bag hippomini og digitale læringsmidler

flodhest

Det er vores kunder i HardwareHippo, der har skabt Hippomini. Vores erfaring med salg til offentlige kunder går helt tilbage til 2001, hvor Frederik Bentler startede sit samarbejde med Pædagogisk IT i Københavns Kommune, og siden da er der kommet mange andre offentlige kunder til. I dag forsøger alle kommuner at integrere IT og digitale læringsmidler helt ned til børnehaveklassen, men flere og flere ønsker også at forberede institutionsbørnene på deres skolestart.

Intelligente læremidler

Det ønske banede vejen for Hippomini, og vi har siden da fundet en række leverandører af intelligente læremidler til de yngste. Vores research og samtaler med pædagogiske IT konsulenter har ført til et tæt samarbejde med TTS i England, der er markedsledende indenfor digitale læringsmidler. Læring gennem leg virker både motiverende og bedst for de små, og her har TTS 40 års erfaring med udvikling og produktion til vuggestuer, børnehaver og skoler. Dette arbejde har indbragt dem en stribe af priser.

Tryg og udviklende fremtid

For os er dette ikke bare endnu et forretningsområde. Som alle andre forældre ønsker vi os brændende en tryg og udviklende fremtid for vores børn, og den entusiasme vi har mødt ude i de pædagogiske miljøer, har virkelig smittet – vi ønsker at skabe verdens bedste forum for digitale læremidler og udveksling af erfaringer med disse. Det er udover det forretningsmæssige gået hen og blevet en social mission at skubbe til udviklingen af inspirerende rammer for vores yngste!

HardwareHippo er forhandler af IT hardware og software, fra blandt andre Lenovo, Samsung, XBox, Apple, Microsoft og Hewlett-Packard. HardwareHippo blev etableret af Frederik Bentler i 2012, som i mange år har solgt IT produkter og løsninger til offentlige kunder.

Kunne du lide dette?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
X