Hippomini workshop med Klynge A16

Hippomini workshop med Klynge A16

Hippomini afholdt i går aftes en inspirations workshop for 40 entusiastiske pædagoger fra institutionerne Jorden Rundt og Stjernehimlen. De er en del af Klynge A16 på Amager.

Digital Temakasse

Emnet var den Digitale Temakasse, som de har modtaget fra Københavns Kommune. I Københavns Kommune er man i gang med projekt Digital Daginstitution, som skal bringe de Københavnske daginstitutioner helt i front på den digitale integration. Alle digitale læringsprodukter i Temakassen er udvalgt i samarbejde med Hippomini.

Niels fra Hippomini introducerede alle produkterne og fortalte om, hvordan digitalt legetøj kan fremme både børn og voksnes lyst til at lege og lære. Og så gik det løs med at prøve produkterne af: digitale mikroskoper, mini mobiler, GoPro kameraer, talende fotoalbums, mikrofoner m.m.

Klynge A16

Alle arbejdede i mindre workshop grupper og kom med egne ideer til, hvordan de mange nye produkter kan bruges i det pædagogiske arbejde med børnene. Der kom rigtig mange gode diskussioner, drillerier og grin ud af.

Klynge A16

”Det var helt vildt inspirerende, spændende, og dejligt med nyt viden. At få et nyt syn på it legetøj… kanon godt”, sagde en af pædagogerne.

Klynge A16

En fantastisk aften og en workshop hvor man kunne lade fantasien, impulsen og kreativiteten styre det hele.

Hippomini er glad for at være ”legeonkel” for pædagoger med lyst til at prøve kræfter med digitale gadgets til børn, og skulle du have lyst til noget lignende i din institution eller kommune, er du meget velkommen til at ringe til os på 33163317 eller skrive til en af os her.

Kunne du lide dette?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
X