Forhandleraftale med Ultimaker

Forhandleraftale med Ultimaker

Hippomini er en af de fire “Authorized Ultimaker Dealer” i Europa!

De seneste par år er der kommet mere og mere fokus på 3D printere og entusiasmen er stor hvad angår de mange muligheder som 3D printere skaber.

Derfor har vi hos Hippomini testet mange 3D printere fra forskellige producenter, og vi måtte konstatere, at de bedste resultater hvad kvalitet, kapacitet, printhastighed og filament angår, så er Ultimater 3D printere absolut markedets bedste.

Hvordan fungerer en 3D printer?

Mange har hørt og kender begrebet ”3D printere”, men ved ikke hvordan det fungerer. Kort fortalt er 3D print faktisk en computerstyret limpistol. Det ligner ren magi, når en 3D printer omsætter tegninger til fysiske genstande. Med pulver, bindemiddel, lasere og metaltråd kan 3D-printere skabe ting ud fra en computertegning. 3D printeren er en slags tryllemaskine og er ved at revolutionere vores verden og kommer til at være en afgørende faktor i innovations- og kreativitetsprocesserne, specielt hos skoler, biblioteker og forskningscentre. 3D print er et af de afgørende elementer i MakerSpaces/Fablab, hvor den skaber en helt ny måde at se ens ideer komme til live på.

3D printere – ny teknologi i undervisningen 

Vi har igennem egne erfaringer fundet ud af, at en hver skole bør have som minimum en 3D printer og på sigt en i hver klasselokale. 3D print er velegnet til undervisning i stort set alle fag i folkeskolen: biologi, håndværk og design, matematik, kemi m.m. Mulighederne er uendelige med 3D print, og alting bliver pludselig indenfor rækkevidde. 3D print gør undervisningen sjov og spændende og det er noget der motiverer eleverne til at lære.

Med de overvejelser og vores meget positive erfaring hos kunderne har vi indgået aftalen med Ultimaker, da deres produkter åbner op for nye muligheder.

Vi er rigtig glade for at have fået verdens bedste 3D printere i vores sortiment.

 

Tilbehør

Alle Ultimaker 3D printere bruger stort set alle filament-typer: PLA, ABS, nylon, woodfill, NinjaFlex,som er produceret af miljøvenlige plantematerialer, hvilket gør materialet biologisk nedbrydeligt. Det betyder også, at du altid har et pænt flow af filament, mindre dysestop, samt flotte printplader.

Hvis du vil høre mere om Ultimaker 3D printere eller har lyst til en gratis præsentation af produkterne er du velkommen til at kontakte os på tlf: 3316 3317 eller kontakt os her.

Kunne du lide dette?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
X