Flodhesten udvider med Anne og Christian

Flodhesten udvider med Anne og Christian

Hos Hippomini oplever vi stadig stigende interesse for vores digitale produkter og løsninger til skoler og institutioner og udvider med Anne og Christian.

Det øgede behov for flere hænder og mere viden betyder at vi i august siger goddag til hele to nye kolleger. Det giver både mere viden på det pædagogiske felt, og samtidig er vi rigtig glade for at vi forbedrer serviceniveauet. Vi ønsker at du skal have den bedste oplevelse hver gang du handler med Hippomini!

Den 3. august startede Christian Schulz som konsulent i det midt- og nordjyske. Christian kommer fra en stilling som folkeskolelærer og pædagogisk IT vejleder i Favrskov Kommune. Christian har solid erfaring med pædagogik og IT fra både undervisning og det Pædagogisk Lærings Center. Du kan møde Christian her.

Den 17. august starter Anne Timmig på kontoret i Kokkedal. Anne skal hjælpe os med at levere endnu bedre service til vores kunder. Anne kommer fra en stilling i IT branchen, og har stor erfaring med både IT, administration og kundeservice. Anne skal primært hjælpe os med at håndtere de mange ordrer vi modtager hver dag, og sørge for at kunderne informeres bedst muligt om produkter, bestillinger med meget meget mere. Du kan møde Anne her.

Vi er glade for at flodhesten udvider igen, og glæder os meget over at få endnu et par søde legekammerater i Anne og Christian!

 

Kunne du lide dette?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
X