Flodhesten har fået vokseværk igen

Flodhesten har fået vokseværk igen

Velkommen til 2 nye Hippoer; Petra og Peter

Peter er vores nye tekniske supernørd, som skal servicere og supportere vores produkter til FabLab.

Peter er en ørn til alt hvad der har med teknik at gøre, og elsker at skrue på lasercuttere, 3D printere, folieskærere m.m. Så når noget en sjælden gang ikke fungerer efter hensigten fikser Peter det meste på nul komma fem. Peter er desuden top skrap til programmering med Arduino, Raspberry PI, littleBits, maKey maKey og meget andet. Med en kreativ tilgang til opgaverne klarer Peter det meste. Der hvor andre giver op, finder Peter på en kreativ løsning!

Peter HansenVi er glade for Peters meget underholdende og skøre tilgang til teknologi, som altid sætter gang i kreative tanker hos alle os andre. Peter startede allerede hos Hippomini den 1. januar. Vi har holdt det lidt hemmeligt, men her er Peter så…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PetraVi er også glade for at vi har fundet endnu en sjov pige til kontoret! Petra skal hjælpe os med at få fortalt alle de gode historier vi oplever sammen med vores altid glade kunder. Petra er kvikkere end gennemsnittet, og arbejder meget fokuseret og systematisk. En af kernekompetencerne er kampagnestyring fra A til Z. Petra fortæller at hun trives i et livligt arbejdsmiljø, og det får hun helt sikkert sammen med hendes nye kollegaer!

Petra er oprindeligt fra Bulgarien. Kom til Danmark i 1998, hvor hun har arbejdet med marketing både i og udenfor IT branchen. Petra har også erfaring med undervisning i både dansk og bulgarsk. Petra bor sammen med Thomas, og sammen har de 3 drenge. Petra starter hos Hippomini d. 2. februar.

 

Velkommen til Petra og Peter!!

Kunne du lide dette?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
X