Droner i undervisningen

Droner i undervisningen

Droner har allerede vist sig at være et fantastisk redskab inden for undervisning i geografi og biologi.

Med en drone kan du få store mængde af digitale data, hvilket gør målingerne væsentligt sjovere for eleverne. Droner kan eksempelvis sendes 100 meter op i luften og via sensorer indsamle data på temperaturer og tryk, som eleverne kan efterbehandle i timen. Droner har allerede vist sig at engagere eleverne betydeligt.

Hos Hippomini har vi testet forskellige droner, som med fordel kan bruges i undervisningen i alle klassetrin.

Flyv drone med tankens kraft!

Puzzlebox Orbit Brain Drone er en anderledes drone, som flyver ved tankens kraft. Et pædagogisk legetøj med åben hardware, software og undervisningsmateriale.

Formålet med at bruge Puzzlebox Orbit Brain Drone i undervisningen er, at introducere eleverne til de grundlæggende principper i neurovidenskab og såkaldte hjerne-computer-grænseflader (brain-computer interfaces).

 

At involvere Puzzlebox Orbit Brain Drone i skoleprojekter, kan være med til at udvikle og styrke elevernes opmærksomheds- og koncentrationsevne, samt evnen til at bruge digital teknologi sikkert, kreativt og kritisk.

Flyv drone indendørs!

Den nye Hubsan X4 Mini er en lille, smart drone med eminent flyvekontrol og styring. Dronen er ikke større end en håndflade og vejer under 100 gr. Dette gør den yderst manøvredygtig. Den kan både flyve indenfor og udenfor og egner sig godt til at gennemflyve opstillede forhindringsbaner, hvis man gerne vil udfordre sig selv og børnenes pilotevner. En fantastisk begynder-drone, da den er forholdsvis nem at styre både af begyndere og eksperter.

 

Hábrók Plus WiFi FPV Drone

Hábrók Plus WiFi FPV Quadcopter er en lille, men rigtig god og velflyvende drone (quad) med indbygget kamera og masser af funktioner. Den kommer med indbygget WiFi og kan streame video direkte til din iOS eller Android smartphone mens du flyver. Du kan sagtens flyve indendørs, men den fungerer ligeså fint ude, så længe der ikke er for meget vind.

I den tilhørende app kan du tænde/slukke for optagelsen, tage stillbilleder, ændre flyveindstillinger (hastighed) og meget mere. Du kan også styre dronen fra din mobiltelefon.
Hábrók Plus leveres flyveklar med sender, batteri og USB-lader. Læs mere om Hábrók Plus WiFi FPV drone her.

 

Tag fantastiske billeder og video fra luften!

DJI Phantom 4 V2 Professional er den helt rigtige drone for både begyndere og øvede piloter.

Om det er i skolen eller SFO’en giver DJI Phantom 4 V2 Professional eleverne mulighed for at udforske og undersøge omgivelserne på en helt ny måde.

Det er oplagt at tage foto og video fra luften i både geografi og biologi, men man kunne også forestille sig at undersøge bygninger og arealer i et helt nyt perspektiv i historie timerne. Optag video fra luften når i er udendørs i gymnastik, til idrætsdag eller når klassen er på tur. Lad eleverne redigere materialet, og I får de bedste billeder og sjoveste videoer, og en enestående dokumentation af hvad eleverne producerer i skolen eller SFO’en.

Kort fortalt kan dronen bruges på alle klassetrin og i alle fag!

Phantom 4 Pro V2.0 er intuitiv at styre. Automatikken og responsen fra dronen gør, at flyvningen foregår kontrolleret. Dette gør, at flyvningen er behagelig og at du kan koncentrere dig om at optage film og billeder samtidig med, at du har en god oplevelse. Stabiliteten i dronen er så høj, at du ikke vil opleve abnormitet selv ved kompleks flyvning. Læs mere om Phantom 4 Pro V2.0 her.

 

DJI Phantom 4 Pro V2.0

Hvilken Drone skal du vælge til din skole? Tag et kig på vores webshop eller ring til en af vores konsulenter på 3316 3317, så finder vi den helt rigtige til dig.

Kunne du lide dette?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
X