Digital markedsdag i Fredericia

Digital markedsdag i Fredericia

Digital markedsdag Fredericia

Fredericia Kommune afholdt sammen med Hippomini en markedsdag for pædagoger. På markedsdagen fik pædagoger fra hele kommunen mulighed for at lege med talende klemmer og skildpadder, digitale mikroskoper, robotter og andet legetøj fra Hippomini.

Der var særlig fokus på digitale medier, der kan øge børnenes nysgerrighed og forståelse af naturen omkring dem. Her blev deltagerne introduceret til forskellige digitale mikroskoper og SnakeScope Kameraet, der både kan komme ned i musehullet eller bruges som undervandskamera i en sø. Måske det er spændende at se hvad der sker når man går på opdagelse i kloakken.

Rum til fantasien og leg

Ved at udstyre børnene med digitalt legetøj skabes der rum for både fantasien og legen, og børnene bliver naturligt eksperimenterende og undersøgende. De videoer og billeder børnene tager, kan efterfølgende bruges til i fællesskab at lave fortællinger om naturen.

Vi er rigtig glade for at Hippomini måtte kigge forbi til Markedsdag i Fredericia, og takker alle pædagogerne der deltog, for at sende os en lille collage med dejlige billeder fra dagen.

Skulle du have lyst til at arrangere noget lignende i din kommune eller i dit netværk, er du meget velkommen til at kontakte os. Hippomini kommer gerne forbi, og fortæller om hvordan i kan inddrage digitale medier i det pædagogiske arbejde. Og vi deler meget gerne gode eksempler fra institutioner rundt om i landet.

Kunne du lide dette?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
X