172.718 Kr. går til Børnecancerfonden

172.718 Kr. går til Børnecancerfonden

Børnecancerfonden

Hippomini var igen i år med som sponsor af GolfRock, hvor overskuddet går ubeskåret til Børnecancerfondens vigtige arbejde.

Pressemeddelelse:

Opbakningen til Golfrock.dk 2014 har været markant og overvældende. På trods af aflysning af Rockarrangementet lykkedes det arrangørerne at indsamle 172.718,89 til Børnecancerfonden. Checken på beløbet blev i dag, fredag, overdraget til Børnecancerfondens direktør Marianne Benzon Nielsen. Ved overrækkelsen var teamet bag Golfrock.dk til stede. Det er Ken Torpe Christoffersen, WTC-Advokaterne, Kim Mikkelsen, Madonna Burger og Morten Gleesen, Hippomini.

Det var et velbesøgt golfarrangement og spektakulære helikopterture over Helsingør, der skaffede det store beløb til Børnecancerfonden. Marianne Nielsen takkede på vegne af fonden for beløbet og tilføjede: “Vi sætter stor pris på det kæmpe arbejde og engagement, som Golfrock-arrangørerne gør for at skabe en forrygende dag for børn og voksne og samtidig samle penge ind til fondens formal. I år fik flere syge børn og deres familier en unik oplevelse ved helikopterture over Helsingør og Øresund.”

Marianne Nielsen fremhævede, at alle ildsjæle, sponsorer og involverede i Golfrock er med til at gøre en stor forskel for BCFs arbejde for børn med kræft og deres familier.

Golfarrangementet havde bl.a. en hole-in-one bil på højkant i præmie, men trods to hole-in-one’s blev hovedpræmien fra Falken ikke udløst. De to mesterslag fandt nemlig ikke sted på hul 13, hvor bilen kunne vindes. 24 firmahold var tilmeldt turneringen og betalte hver 6.500 kr for deltagelsen. Alle præmier – ialt for ca. 80.000 – var sponsorerede.

Samme dag – kun 100 meter fra golfbanen – fløj Danish Fly med to helikoptere, og mange børn og voksne havde meldt sig og betalte 500 kr pr tur. Også billetindtægterne fra helikopterturene gik ubeskåret til Børnecancerfonden. Helikopterturene blev sponsoreret af Håndværk- og Industrifond 2000 Helsingør. Dell muliggjorde, at 10 kræftramte børn og deres familier kunne få gratis helikopterture.

Ialt blev der fløjet 30 ture i løbet af dagen. Blandt passagererne var et vennepar på 80 og 90 år. Kvinden havde givet sin ven en helikoptertur i gave, så han kunne se sit hus fra luften. Det blev der en rørende historie ud af, som TV2 lavede en reportage om.

Golfrock har kørt siden 2012 og kommer igen næste år. “Interessen er allerede nu så stor, at golftureningen er fuldtegnet med 26 hold (med 2 på venteliste), og vi er i fuld gang med at finde sponsorer”, siger Ken Torpe Christoffersen. “Vi er ekstremt glade for – og afhængige af – at virksomhederne fortsat viser en stærk social ansvarlighed og går ind i vores arrangementer. En sådan velvillighed og beredvillighed fra virksomheder, sponsorer og fonde gør også, at vi, der har arbejdet med golfrock i flere år, med stor glæde yder en masse frivilligt arbejde for sagen”, siger Ken Torpe Christoffersen og tilføjer, at alle 4 Golfrock-initiativtagere er 100 % enige i dette synspunkt!

Man kan læse mere om arrangementerne og pressedækning i år på Golfrock.dk.

Kunne du lide dette?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest
X