Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling

A for ALLE i STEAM

Skrevet af
I en tid hvor den teknologiske udvikling påvirker alle aspekter af et samfundslivet og i eksponentiel hast stiller nye høje krav til omstillingen på arbejdsmarkedet, er det ikke overraskende, at STEM (Science, Technology, Engineering og Mathematics) sjæler billedet i udviklingen af vores uddannelsessektor.
I uge 32 har Skaberiet en iværksætterskole på Refshaleøen: Hack The Future Kids. I dette samarbejde indgår Hippomini, der har leveret Littlebits, en laserskærer og et Minimaker-space, som skal sparke gang i kreativiteten hos børnene.

Ringkøbing-Skjern tror på Makerspaces

Skrevet af
De to teknologientusiaster, René Bremer Sinkbæk og Mads Krogsgaard, har startet et ambitiøst projekt i Ringkøbing-Skjern kommune. Idéen er at udstyre kommunen med Makerspaces: Kreative værksteder, hvor man kan realisere sine idéer med teknikker som 3D-print, træsløjd, lodning og programmering.

Spil som læringsramme for 21st Century Skills

Skrevet af
Hvad er et spil for noget? Og hvordan designer man sit eget spil? Man kunne fristes til at tro, at spilproduktion kræver en computer, men man kan hurtigt komme i gang med materialer, I allerede har i klasselokalet eller børnehaven.

Makerspace i skolen

Skrevet af
Aldrig har vejen fra idé til realisering været kortere. I en tid, hvor der stilles store krav til, at viden skal anvendes i praksis, er et makerspace svaret!

Innovation i Gladsaxe

Skrevet af
Fantasien fik frit løb på Bagsværd skole, da Gladsaxe kommune sammen med Hippomini gennemførte et fire ugers pilotprojekt i efteråret 2016, hvor den normale klasseundervisning gjorde plads for digitale læringsmiljøer.

Nyt look, nye teknologier, samme flodhest!

Skrevet af
Læringsteknologier vinder hurtigt indpas i dagtilbud og skoler. Trendsættere og forskere har i det seneste år udpeget makerspaces som den helt store fornyelse i skoleverdenen. Etableringen af kreative, teknologiske læringsmiljøer ...

Velkommen til Hippomini

Skrevet af
Hippomini er meget mere end blot en forhandler af pædagogiske it produkter til dagtilbud og uddannelsesverdenen. Vi er har en vision og en mening om hvad teknologi skal børns og unges liv...