Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > All Blog News>Velkommen til Hippomini

Velkommen til Hippomini

Velkommen til Hippomini

Hippomini er meget mere end blot en forhandler af pædagogiske it produkter til dagtilbud og uddannelsesverdenen. Vi er har en vision og en mening om hvad teknologi skal gøre i børns og unges liv. I de seneste 3,5 år har Hippomini ført an i et forsøg på at skabe grobund for en ny og bedre forståelse for teknologiers anvendelse i pædagogisk praksis og i læringsmiljøer rundt omkring i Danmark. Vi har støttet frontløbere, inspireret praktikere og hjulpet kommuner og med at planlægge deres integration af stadigt nye læringsteknologier. 

Vi er stolte af at kunne sige at Hippomini er skabt i et tæt samspil med vores kunder. Det er efterspørgslen der har gjort os til dem vi er i dag. Vores virksomhed, som nu er 3,5 år gammel har vokseværk og vi bliver hele tiden dygtigere til at spotte tendenser, udvælge, teste og levere innovative digitale fabrikationsteknologier. Hvor der er teknologi og læring i spil, der finder du Hippomini.

Som en følge af vores positionering er vores aktiviteter blevet intensiveret på det politisk forankrede niveau. På græsrodsniveau, ved at støtte frontløbere og enkeltstående projekter i og udenfor skolen, gennem IT-vejleder foreningen, Skolelederforeningen, Coding Pirates m.v og ved løbende at være i aktiv dialog med kommunale forvaltninger og statslige aktører som STIL (Styrelsen for It og Læring) Medierådet for Børn & Unge, DFI (Det Danske Filminstitut), og de relevante brancheorganisationer.

Senest er vi blevet aktive i ITBs uddannelsesudvalg. Vores produktportefølje afspejler virksomheden som den mest seriøse leverandør af både produkter, teknologisk viden, produktkendskab og pædagogisk knowhow. Segmenteringen af vores produkter præsenteres på webshoppen i forhold til professionernes praksisområder, på en måde der gør det enkelt og overskueligt for de fagprofessionelle at tilegne sig ny viden, og få overblikket over produkternes muligheder.

Ud over at markedsføre og sælge produkter, udvikler Hippomini lærings- og inspirationsmaterialer til hvordan man bruger produkterne i læringssammenshænge. Hippomini tilbyder både kortere og længere workshopforløb, som fungerer som praksisnær kompetenceudvikling af professionerne. Til sidst varetager vi også mere omfattende rådgivning og skoleudviklingsopgaver på strategisk niveau i kommunale forvaltninger.

Branchen for læringsteknologi er som ingen anden branchen præget af politiske kræfter. I stort set alle verdens lande består uddannelsessystemerne af både offentlige og private aktører. Store faggrupper som arbejder i uddannelsessektoren er ofte ideologisk og politisk engageret i debatten og især det offentlige uddannelsessystem er demokratisk forankret i lokalsamfundet. Kravet om reformer i uddannelsessektoren fra omverdenen er vanskeligt politisk stof, fordi der er så mange følelser på spil. Vi er “alle” først og fremmest forældre til børn der går i skole, og er i denne sammenhæng optaget af hvordan fremtidens arbejdsliv vil kunne se ud for vores afkom. Som alle andre forældre ønsker vi os brændende en tryg og udviklende fremtid for vores børn, og den entusiasme vi har mødt ude i de pædagogiske miljøer, har virkelig smittet – vi ønsker at skabe verdens bedste forum for fremtidens læringsteknologier og udveksling af erfaringer med disse.