Søg
Close this search box.

Hippomini fortæller

LEGO SPIKE Essential

LEGO® Education SPIKE™ Essential

LEGO® Education SPIKE™ Essential vækker yngre folkeskoleelevers interesse for naturvidenskabelig læring gennem sjov problemløsning og hjælper dem til at opbygge robusthed og tænke selvstændigt.

Læs mere
S.T.E.A.M.

A for alle i STEAM

I en tid hvor den teknologiske udvikling påvirker alle aspekter af et samfundslivet og i eksponentiel hast stiller nye høje krav til omstillingen på arbejdsmarkedet, er det ikke overraskende, at STEM (Science, Technology, Engineering og Mathematics) stjæler billedet i udviklingen af vores uddannelsessektor.

Læs mere
Reportage fra Reffen

Reportage: Børn, innovation og kreativitet på Reffen

Skaberlyst i fokus. Da vi besøger sommerskolen mandag eftermiddag, står solen højt. Igennem et åbent vindue i en rød container kan vi høre en masse børn fulde af energi. Inde i containeren har børnene i løbet af dagen brainstormet over, hvilken virksomhed de vil skabe.

Læs mere

Folkeskolelærere næppe kommet på Microsoft kursus

Holstebro: Det er ikke en rig onkel fra Amerika, som nu forærer Holstebro Kommune et it-kursus til en værdi af knap en halv million kroner. Og dog, den uventede foræring trækker spor til Seattle, i delstaten Washington i det nordvestlige USA. Microsoft – et af verdens største it-firmaer, grundlagt af Bill Gates – giver

Læs mere
Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern tror på makerspaces

De to teknologientusiaster, René Bremer Sinkbæk og Mads Krogsgaard, har startet et ambitiøst projekt i Ringkøbing-Skjern kommune. Idéen er at udstyre kommunen med Makerspaces, som er et kreativt værksted, hvor man kan realisere sine idéer med teknikker som 3D-print, træsløjd, lodning og programmering.

Læs mere
Nyt look Hippomini

Nyt look, nye teknologier, samme flodhest!

Læringsteknologier vinder hurtigt indpas i dagtilbud og skoler. Trendsættere og forskere har i det seneste år udpeget makerspaces som den helt store fornyelse i skoleverdenen. Etableringen af kreative, teknologiske læringsmiljøer synes at være i gang alle vegne. Vi vil som altid være på forkant med udviklingen.

Læs mere

Arkivoversigt

Kategorier

logohippo

Kontakt Kundeservice

Filter

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
kr.
kr.
Brands
Kategorier
Kategorier