Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
I samarbejde med Hippomini og produktet LEGO Education BricQ Motion Essential har vi bragt både jubel og god læring ind i 2. årgang på Antvorskov Skole. Hvad gør man som skole, når konstruktionsleg ikke længere er en naturlig del af alle elevers opvækst?

A for ALLE i STEAM

Skrevet af
I en tid hvor den teknologiske udvikling påvirker alle aspekter af et samfundslivet og i eksponentiel hast stiller nye høje krav til omstillingen på arbejdsmarkedet, er det ikke overraskende, at STEM (Science, Technology, Engineering og Mathematics) sjæler billedet i udviklingen af vores uddannelsessektor.
I uge 32 har Skaberiet en iværksætterskole på Refshaleøen: Hack The Future Kids. I dette samarbejde indgår Hippomini, der har leveret Littlebits, en laserskærer og et Minimaker-space, som skal sparke gang i kreativiteten hos børnene.

Ringkøbing-Skjern tror på Makerspaces

Skrevet af
De to teknologientusiaster, René Bremer Sinkbæk og Mads Krogsgaard, har startet et ambitiøst projekt i Ringkøbing-Skjern kommune. Idéen er at udstyre kommunen med Makerspaces: Kreative værksteder, hvor man kan realisere sine idéer med teknikker som 3D-print, træsløjd, lodning og programmering.

Spil som læringsramme for 21st Century Skills

Skrevet af
Hvad er et spil for noget? Og hvordan designer man sit eget spil? Man kunne fristes til at tro, at spilproduktion kræver en computer, men man kan hurtigt komme i gang med materialer, I allerede har i klasselokalet eller børnehaven.
Showing 1 to 5 of 9 (1 Pages)