Søg
Close this search box.

Vi har et begrænset antal SPIKE Prime sæt som kan blive jeres!

LEGO Education Spike

De skoler der tilmelder 3 personer som kan sidde sammen til en 1½ times workshop online, får tilsendt et LEGO Education SPIKE sæt. Dette sæt skal være sorteret og klargjort før workshoppen. Workshoppen foregår på Microsoft Teams. Workshoppen er hands-on så I får praktisk erfaring med konceptet. Vi finder i fællesskab et passende tidspunkt for […]

Der skal tilføjes et stort A (Arts) til STEM fagene!

S.T.E.A.M.

I Hippomini tror vi fuldt og fast på at der skal tilføjes et stort A (Arts) til STEM fagene.
Vi kan slet ikke skabe noget meningsfuldt og frugtbart uden A’et i S.T.E.A.M. En samfundsvidenskabelig og humanistisk understøttelse af STEM-disciplinerne trækker nemlig kreativ, designfaglig, praktisk/music og kritisk tænkning, og dermed virkelig problemløsning med ind i ligningen.

JUBI, NU ER VI ENDELIG IGANG IGEN!

Michael og Kristian

Michael og Kristian er netop startet ved Hippomini og skal fortsætte arbejdet med bl.a. LEGO Education materialerne til de danske skoler.
Vi glæder os meget til at møde jer igen så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Spildesign som læringsstrategi i arbejdet med “nye fælles mål”

I sidste uge afholdt Hippomini en helt utraditionel 5 dages SPILVÆRK® workshop på Kaptajn Johnsens Skole på Frederiksberg, og i løbet af ugen blev en hel etage omdannet til et kreativt spilproduktionsstudie, hvor elever fra 2. klasser arbejdede med at hacke, opfinde, teste og producere spil.

Fablab på Kirkebakkeskolen

fablab Kirkebakkeskolen

Etiam consectetur nulla sed tempus finibus. Phasellus egestas arcu massa, id commodo est dignissim id. Donec euismod faucibus augue vitae porttitor.

logohippo

Kontakt Kundeservice

Filter

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
kr.
kr.
Brands
Kategorier
Kategorier