Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Skole>Sprog og Matematik

Sprog og Matematik

Digitale produkter fra Hippomini kan give lærerne en ny tilgang til undervisningen i både matematik og sprog. Inddragelse af nye digitale medier i undervisningen kan ændre elevernes traditionelle læringsmåder til at tilegne sig både matematiske kompetencer og forbedre deres mundlige og skriftlige kommunikation.


Hippomini er med til at skabe rammerne for elevernes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. nye digitale produkter, så lærerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk

 

Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitale Produkter til Skolen. Kataloget er ikke en facitliste men "højdepunkter" fra den digitale verden.

Grid List

Interaktiv væg

Interaktiv væg

Den interaktive væg fungerer fint på tværs af fagene. Du kan placere kort, genstande eller tegninger i plastlommen og derefter indspille op til 30 sekunders meddelelser, som fortæller om genstanden i hver enkelt lomme.

Pris

DKK 229,00

Optageklemmer - 6 stk.

Optageklemmer - 6 stk.

Et fantastisk sæt med seks klemmer til at optage og afspille beskeder på. Du kan for eksempel lave beskrivelser af et billede, give instrukser, ledetråde til en skattejagt eller anvende dem til at lave talrækker og tabeller. 

Pris

DKK 385,00

iOgrapher Kit med Tripod

iOgrapher Kit med Tripod

iOgrapher Kit med Tripod

Pris

DKK 2.495,00

Izak9 - Matematikterning

Izak9 - Matematikterning

3D matematik for primært mellemtrinnet. Produktet består af 27 farvede terninger, der viser forskellige kombinationer af farver, tal og former og er ledsaget af e-læringsmateriale, der involverer to animerede undervisere, Abacus og Helix, der hjælper børnene gennem en række interaktive læringsmoduler. Sættet af terninger kan anvendes med eller...

Pris

DKK 5.995,00

Play Osmo Numbers

Play Osmo Numbers

Nu kan du udvide dit eksisterende sæt Osmo med dette talsæt, som giver børn og elever mulighed for at lege med tal og regnestykker.Det kræves, at du har Standard Play Osmo i forvejen - se herHvis du ikke har Play Osmo i forvejen, kan du købe Play Osmo Genius Kit, som indeholder det hele.

Pris

DKK 260,00

Talende Fotoalbum - A4

Talende Fotoalbum - A4

Fotoalbummet i A4-format giver børnene mulighed for at fremvise deres historier, tabeller eller andre beskeder i stort format.

Pris

DKK 299,00

Talende Fotoalbum - A5

Talende Fotoalbum - A5

Fotoalbum med tale. Fotoalbummet i A5 format giver børnene mulighed for at fremvise deres historier, tabeller eller andre beskeder.

Pris

DKK 261,00

Sound Around

Sound Around

8 stk. Sound Around plader. Sætter gang i bevægelse og leg i undervisningen, og kan bruges til spil og aktiviteter inden for alle fagområder.

Pris

DKK 1.297,00

Chatter Block

Chatter Block

Denne prisvindende terning afspiller dine optagede beskeder, når du kaster den!

Pris

DKK 310,00

Story Sequencer

Story Sequencer

Multi-funktionelt læringsredskab – simpelt i brug. I hver af de seks rammer kan der indsættes egne billeder, og ud fra hvert billede kan der optages lyd af 10 sekunders varighed.

Pris

DKK 213,00

Pie Corbetts Historiefortæller

Pie Corbetts Historiefortæller

Udviklet med Pie Corbett, er vores meget populære Eventyrbjerg nu tilgængelig som et skrivebart A4 kort.

Pris

DKK 105,00

Engelske Rimehuse

Engelske Rimehuse

Sæt med 10 huse og 50 brikker til brug for undervisning i engelsk for begyndere. Hvad rimer på hvad. Fordel brikkerne i de 10 huse som de rimer med.

Pris

DKK 445,00
Viser 1 - 12 af 32