Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Serviceløsninger>Generel support

Generel support

Træt af IT-udstyr, der ikke virker? Du er ansat til at give børnene en tryg og inspirerende hverdag - ikke til at afhjælpe computer- og printerproblemer.

Hos Hippomini får du en hurtig og effektiv supportløsning til dine computer- og printerproblemer. Hippomini tilbyder en fleksibel 1st level support leveret til dig via fjernskrivebord og telefon. Har du brug for hjælp vedr. nedenstående, kontakt vores supportere på 3316 3317 eller send en mail til hello@hippomini.dk

Optimering af langsomme computere · Printeropsætning · Hjælp til problemer med trådløst netværk · Hjælp til brug af iPads · Opdatering af software · Installation af programmer

Læs mere om Hippominis generelle support her.

Grid List

Ultimaker 2+ 3D printer

Ultimaker 2+ 3D printer

Ultimaker 2+ er en opdateret version af Ultimaker 2 3D printer. Nu med pre-installeret Olsson Block kit, ny og forbedret feeder, PTFE fjedre, og 35W heater. Et utrolig alsidigt produkt, som er udviklet til både begyndere og erfarne bruger.

Pris

DKK 15.196,00

Ultimaker 2 Extended+ 3D printer

Ultimaker 2 Extended+ 3D printer

Ultimakers avancerede og første rigtigt store 3D printer Ultimaker 2 Extended er blevet endnu bedre. Ultimaker 2 Extended+ er en opdateret version af Ultimaker 2 Extended.Nu med pre-installeret Olsson Block kit, ny og forbedret feeder, PTFE fjedre, og 35W heater.

Pris

DKK 19.996,00
Viser 1 - 2 af 2