Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Serviceløsninger>Generel support

Generel support

Træt af IT-udstyr, der ikke virker? Du er ansat til at give børnene en tryg og inspirerende hverdag - ikke til at afhjælpe computer- og printerproblemer.

Hos Hippomini får du en hurtig og effektiv supportløsning til dine computer- og printerproblemer. Hippomini tilbyder en fleksibel 1st level support leveret til dig via fjernskrivebord og telefon. Har du brug for hjælp vedr. nedenstående, kontakt vores supportere på 3316 3317 eller send en mail til hello@hippomini.dk

Optimering af langsomme computere · Printeropsætning · Hjælp til problemer med trådløst netværk · Hjælp til brug af iPads · Opdatering af software · Installation af programmer

Læs mere om Hippominis generelle support her.

Grid List

Ultimaker Servicetjek

Ultimaker Servicetjek

Vi tager os af din Ultimaker 2+ connect, Ultimaker 3 eller Ultimaker 5 3D printer. Vi giver din printer et grundigt serviceeftersyn. Vi renser og går den efter i sømmene, så den kommer i tip top form.

Pris

DKK 1.000,00

3D Printer Servicetjek

3D Printer Servicetjek

Vi tager os af din 3D printer. Vi giver din printer et grundigt serviceeftersyn. Vi renser og går den efter i sømmene, så den kommer i tip top form.

Pris

DKK 800,00

Air Manager

Air Manager

Ultimaker 2+ Connect Air Manager er tilbehør til din Ultimaker 2+ Connect printer, som renser luften og beskytter dit print.

Pris

DKK 2.699,00

Ultimaker 2+ Connect

Ultimaker 2+ Connect

Ultimaker 2+ Connect er en opdateret version af Ultimaker 2+ printeren. Nu er det lettere at overføre sine filer, printeren har fået nyt design, ny touchscreen, nye komponenter og med adgang til Ultimaker Digital Factory.Et utrolig stabilt og alsidigt produkt, som er udviklet til både begyndere og erfarne brugere.

Pris

DKK 15.999,00
Viser 1 - 4 af 4