Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > LEGO® Education

LEGO® Education

Der skal tilføjes et stort A (Arts) til STEM fagene!

I Hippomini tror vi fuldt og fast på at der skal tilføjes et stort A (Arts) til STEM fagene.
Vi kan slet ikke skabe noget meningsfuldt og frugtbart udenA´et i S.T.E.A.M. En samfundsvidenskabelig og humanistisk understøttelse af STEM-disciplinerne trækker nemlig kreativ, designfaglig, praktisk/music og kritisk tænkning, og dermed virkelig problemløsning med ind i ligningen.

LEGO® Education i undervisningen som hands-on værktøj, er et væsentligste skridt i retning mod at børn, pædagoger, og lærere fatter interesse og mod på at tilegne sig S.T.E.A.M kompetencer. I Hippomini tror vi fuldt og fast på at LEGO® Education som platform, når børn og unge skal lære tilegne sig tekniske kompetencer gennem leg.
 

Husk at du kan booke en Hippomini konsulent til et besøg, hvis du har brug for en hands-on demo af LEGO® Education produkter.
Har du allerede indkøbt LEGO® Education produkter, tilbyder vi træning i produkterne hos os eller hos jer - så giv os et ring på 33163317

 

Behovet for læring gennem leg

Øget fokus på måling af resultater

LEGO Fonden har for nylig offentliggjort et femårigt forskningsinitiativ. Her undersøgte man læring gennem leg som en måde at forbedre læreplaner på. Man kunne konstatere, at undervisere rundt om i verden i de seneste årtier har bestræbt sig på at undervise i naturvidenskabelige fag, som bliver stadig vigtigere, i takt med at innovationen tager fart og arbejdsmarkedet udvikler sig. Vægten på indholdet af naturvidenskabelige fag har ført til øget brug af didaktiske metoder og mere fokus på kvantificerbare akademiske resultater. Men et snævert fokus på, hvad der er kvantificerbart, betyder, at undervisere har haft mindre tid til at fremme udviklingen af sociale, følelsesmæssige, fysiske og kreative kompetencer, der er afgørende for at kunne give elever lyst til at lære hele livet.

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the SPIKE logo, MINDSTORMS and the MINDSTORMS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2020 The LEGO Group

 

Læs mere om LEGO fondens research her

 

Grid List

LEGO® Education Store DUPLO® byggeplader

LEGO® Education Store DUPLO® byggeplader

De to store byggeplader på 38 x 38 cm (1 rød og 1 grøn plade) danner den perfekte ramme om læring gennem leg. Kan anvendes sammen med alle LEGO EXPLORE produkter.

Pris

DKK 299,00

LEGO® Education Byg mig "Følelser" - Duplo®

LEGO® Education Byg mig "Følelser" - Duplo®

Børnene lærer at udforske følelser og fysiske kendetegn og udvikler samtidig sociale færdigheder, mens de har det sjovt med at bygge de mange forskellige figurer i LEGO Byg mig "Følelser".

Pris

DKK 559,00

LEGO® Education XL klodssæt.

LEGO® Education XL klodssæt.

Basis klodser det det lille Lego samfund

Pris

DKK 1.475,00

LEGO® Education Kreativt klodssæt

LEGO® Education Kreativt klodssæt

LEGO® Kreativt klodssæt sætter gang i fantasien og inspirerer til samarbejde, selvudfoldelse og kreativitet.

Pris

DKK 459,00

LEGO® Education Døre, vinduer og tagsten

LEGO® Education Døre, vinduer og tagsten

Dette sæt indeholder et stort udvalg af vinduer med skodder, døre og tagsten. Alt, hvad man skal bruge for at gøre husene rigtig flotte.

Pris

DKK 349,00

LEGO® Education Enkle Maskiner

LEGO® Education Enkle Maskiner

Sættet indeholder et udvalg af elementer, der omfatter tandhjul, hjul og aksler, vægtstænger og tandremshjul.

Pris

DKK 439,00

LEGO® Education EV3 Farvesensor

LEGO® Education EV3 Farvesensor

Den digitale EV3 farvesensor skelner mellem otte forskellige farver.

Pris

DKK 299,00

LEGO® Education EV3 Gyrosensor

LEGO® Education EV3 Gyrosensor

Den digitale EV3 gyrosensor måler robottens rotation og skifter retning. Eleverne kunne f.eks. måle vinkler, bygge balancerobotter og udforske den teknologi, der forsyner rigtige maskiner, f.eks. en Segway®, et navigationssystem eller en controller til et videospil. • Vinkeltilstand, som måler vinkler med en fejlmargin på +/-3 grader • Gyrotilstand med...

Pris

DKK 299,00

LEGO® Education EV3 Infrarød positionsgiver

LEGO® Education EV3 Infrarød positionsgiver

Dette produkt er designet til brug med EV3 infrarød søgesensor.

Pris

DKK 298,00

LEGO® Education EV3 Infrarød søgesensor

LEGO® Education EV3 Infrarød søgesensor

Den digitale EV3 infrarøde søgesensor registrerer afstanden til robotten og aflæser signaler, der udsendes af den infrarøde EV3 positionsgiver.

Pris

DKK 298,00

LEGO® Education EV3 Rechargeable DC Battery

LEGO® Education EV3 Rechargeable DC Battery

Det genopladelige EV3 litiumionbatteri er designet til brug med den intelligente EV3 klods og har en kapacitet på 2.050 mAh. Det giver længere batteritid end AA-batterier og kan oplades uden at skille modellen ad. Batteriet er inkluderet i EV3 Education kernesættet og har en opladningstid på tre til fire timer. Det kræver 8887 Jævnstrømsoplader, som er...

Pris

DKK 679,00

LEGO® Education EV3 Space Challenge Set

LEGO® Education EV3 Space Challenge Set

Med Space Challenge sættet kan du undervise eleverne i de naturvidenskabelige grundfag på en sjov, men struktureret måde ved hjælp af en LEGO® MINDSTORMS® EV3 robot.

Pris

DKK 1.569,00
Viser 1 - 12 af 71