Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Serviceløsninger

Serviceløsninger

Hippomini udvikler tilbud af serviceløsninger på baggrund af dine behov. Digitale læringsmaterialer er for mange pædagoger og lærere en relativ ny del af hverdagen. Udover at udvikle eget inspirations- og instruktionsmateriale tilbyder vi en række skræddersyede servicepakker for at gøre den digitale hverdag i de danske institutioner og skoler lettere og mere lærerige.

Hvis der er projekter, du gerne vil involvere os i, kontakt Hippomini enten ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk

Grid List

Ultimaker Servicetjek

Ultimaker Servicetjek

Vi tager os af din Ultimaker 2+ connect, Ultimaker 3 eller Ultimaker 5 3D printer. Vi giver din printer et grundigt serviceeftersyn. Vi renser og går den efter i sømmene, så den kommer i tip top form.

Pris

DKK 1.000,00

3D Printer Servicetjek

3D Printer Servicetjek

Vi tager os af din 3D printer. Vi giver din printer et grundigt serviceeftersyn. Vi renser og går den efter i sømmene, så den kommer i tip top form.

Pris

DKK 800,00

Air Manager

Air Manager

Ultimaker 2+ Connect Air Manager er tilbehør til din Ultimaker 2+ Connect printer, som renser luften og beskytter dit print.

Pris

DKK 2.699,00

Ultimaker 2+ Connect

Ultimaker 2+ Connect

Ultimaker 2+ Connect er en opdateret version af Ultimaker 2+ printeren. Nu er det lettere at overføre sine filer, printeren har fået nyt design, ny touchscreen, nye komponenter og med adgang til Ultimaker Digital Factory.Et utrolig stabilt og alsidigt produkt, som er udviklet til både begyndere og erfarne brugere.

Pris

DKK 15.999,00

Roland STIKA SV-12

Roland STIKA SV-12

Roland Stika SV-012 Folieskærer er en hobbymodel, som gør det nemt at skære grafik og tekst ud, som du selv har designet på din computer.

Pris

DKK 4.995,00
Viser 1 - 5 af 5