Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling

Sculpto

Med en 3D printerløsning fra Sculpto bliver det nu muligt for skoler, såvel som familier, at benytte den teknologi, som tidligere krævede store, dyre og komplicerede printere. Sculpto har redesignet den traditionelle 3D printer fuldstændigt med det formål at gøre 3D print meget mere tilgængeligt og brugervenligt. Sculpto har droppet det kartesiske koordinatsystem, hvor printhovedet bevæger sig fra side til side og har i stedet bygget en 3D printer, der kører efter det bipolare koordinatsystem. Dette er med til at gøre Sculpto 3D printeren meget mere kompakt end andre 3D printere. Den fylder kun 23 % mere end dens print areal. Du kan printe store emner på størrelse med en fodbold i bredden og en iPhone 6 Plus i højden. Sculpto har skabt en meget brugervenlig platform og et enkelt design, der kombineret med en flad prismodel for alvor gør 3D print tilgængeligt for alle skolebørn. Læs mere om Sculpto 3D printere her.

Hippomini er med til at skabe rammerne for elevernes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedrørende nye digitale produkter, så lærerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk.

Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitale Produkter til Skolen. Kataloget er ikke en facitliste, men "højdepunkter" fra den digitale verden.

There are no products in this category.