Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Makerspace>The Cool Tool

The Cool Tool

Hippomini leverer The Cool Tools produktionsmaskiner til skoler og uddannelsesinstitutioner. Maskinerne er i desktop format og kan fås som selvstændige enheder eller i modulære sæt. Perfekt til skolens MakerSpace.

Hippomini er med til at skabe rammerne for elevernes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. nye digitale produkter, så lærerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk

Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitale Produkter til Skolen. Kataloget er ikke en facitliste men "højdepunkter" fra den digitale verden.

Grid List

The Cool Tool Unimat MetalLine 6in1

The Cool Tool Unimat MetalLine 6in1

Unikt værktøj til at arbejde i metal og kan bruges i makerspaces, eller eleven kan tage den med i klasseværelset.

Pris

DKK 6.999,00

The Cool Tool Unimat 6-i-en Workshop

The Cool Tool Unimat 6-i-en Workshop

Unikt værktøj til arbejde med træ og metal i desktop-format. Kan bruges i jeres makerspace, eller eleven kan tage det med i klasseværelset.

Pris

DKK 3.999,00

The Cool Tool Unimat Styro-Cut 3D Sæt

The Cool Tool Unimat Styro-Cut 3D Sæt

The Cool Tool Styro-Cut 3D er en ny form for hot wire skæremaskine, enkel, men robust, til varmebehandling af flamingo og lignende syntetiske materialer.

Pris

DKK 1.279,00

The Cool Tool Playmat 4-in-1 Workshop

The Cool Tool Playmat 4-in-1 Workshop

The CoolTool Playmat 4-in-1 Workshop er et fuldt operationelt håndværkersæt udviklet til de yngste elever. Arbejdet med sættet giver eleverne en solid teknisk forståelse kombineret med praktisk arbejde med træ.

Pris

DKK 899,00

The Cool Tool Unimat 4-akset CNC Fræser

The Cool Tool Unimat 4-akset CNC Fræser

The CoolTool Unimat 4-akset CNC fræser er en produktionsmaskine i desktop format, som giver dig mulighed for at gøre undervisningen mobil og dermed give bedre læring.

Pris

DKK 11.749,00
Viser 1 - 5 af 5