Login/Opret dig Din kurv
 

Produktet er tilføjet til din kurv.

Total produkter (eksl. moms)
Levering (eksl. moms) Gratis!
I alt (eksl. moms)
Forsæt indkøb Forsæt til betaling
Forside > Makerspace>ScanNCut Skæremaskiner

ScanNCut Skæremaskiner

ScanNCut skæremaskiner er en unik blanding af en skæremaskine og en scanner. Maskinerne åbner mange nye muligheder inden for patchwork, quiltning, papirklip og m.m. Den er designet til alle, der arbejder med udklip fra billeder, tegninger, skitser o.s.v.
Hemmeligheden bag ScanNCut's mange muligheder er den indbyggede 300 DPI scanner, som lader dig bruge dine scannede billeder, fotos eller håndtegninger som skærefiler - uden brug af PC, software eller køb af ekstra mønstre.
ScanNCut er perfekt til skolens makerspace, hvor eleverne kan skabe unikke og personlige projekter.

Hippomini er med til at skabe rammerne for elevernes digitale og kreative udvikling ved at afholde workshops vedr. nye digitale produkter, så lærerne hurtigt kan begynde at bruge og få glæde af dem. Book en workshop ved at ringe til os på 3316 3317 eller skrive til hello@hippomini.dk

Få inspiration fra vores nyeste katalog om Digitale Produkter til Skolen. Kataloget er ikke en facitliste men "højdepunkter" fra den digitale verden.

Grid List

Brother ScanNcut CM300 Skæremaskine

Brother ScanNcut CM300 Skæremaskine

Den nye Brother ScanNcut CM300 er en unik blanding af en skæremaskine og en skanner. Den er designet til skolens makerspace, og eleverne kan arbejde med udklip fra fotos, tegninger, skitser, patchwork mv. Med Brother ScanNcut CM300 skæremaskine kan du skære i næsten alt op til 1,5 mm tykt papir, pap, stof, læder, plastik og selvklæbende folie.

Pris

DKK 2.650,00
Viser 1 - 1 af 1